Street Art Spot: Școala Gimnazială Regele Ferdinand

Street Art Spot: Școala Gimnazială Regele Ferdinand


Address

Strada Șureanu 1, Sibiu 557260, România

About

Școala Gimnazială Regele Ferdinand cuprinde 3 lucrări realizate în cadrul Sibiu International Street ART Festival.

GLITCH
CAPS CREW / 2017
„Având in vedere paralela analog- digital dată de tema, am vrut sa folosesc ideea de colaj pentru a da senzatia de glitch, ce reprezentă vizual memoria omului contemporan ce se afla prins în existența generata de real și virtual. Lucrarea propune o introspecție ce pune în balanță percepția despre sacru și profan, analog și realitate virtuală, asceză și hedonism.”

ȘCOALA
HOMEBOYLDJ / 2015
„Un mix între curiozitate (simbolizată prin ochi), cunoaștere (simbolizata prin alfabet) și certitudine (simbolizată prin numere). Aceasta este școala și drumul elevilor prin ea.”

FĂRĂ TITLU
PISICA PĂTRATĂ / 2015
Fără Titlu este rezultatul a mai multor schițe succesive pornind de la tema festivalului: "În caz de urgență folosiți aripi!". „În general nu dau titlu lucrărilor mele și mă și feresc de o ilustrare exactă și pleonastică a unei teme. Acesta este rezultatul temei după ce a trecut "sita" imaginariului și a esteticii mele. Sunt elementele pe care tot încerc să le compun și pe care încerc să le descopăr. Personaje și reacții ale acestora în diferite ipostaze. Nu vreau să desconspir, dar în caz de urgență... te poți agăța de o formă abstractă, de un sentiment, de un zâmbet pentru a te salva.”

Photo Gallery

Similar Suggestions

Street Art Spot: Bloc str. Prof. Ioan Moga, nr. 1A

Street art

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 84

Street art

Street Art Spot: bloc Calea Cisnădiei, nr. 86, sc. A

Street art

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 17

Street art

🆕 Street Art Spot: gard str. Partenie Cosma (cartier Kogălniceanu)

Street art