Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts

Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts


Schedule

Closed
See schedule

Address

1, Strada Banatului 7, Sibiu 557260, Romania

About

Acest studio yoga a fost creat din dragoste si cu dragoste pentru practica yoga, din bucuria de a darui mult frumos.
Este un studio yoga de suflet, in care veti fi intampinati cu drag si veti gasi confortul sufletului, linistea interioara, multe surprize placute, veti intalni la nivel mental, fizic, sufletesc si spiritual, constient sau in subconstient, multe experiente deosebite si frumoase! Acorda-ti curiozitatea de a te redescoperi, acorda-ti rabdarea sa explorezi aceasta practica frumoasa! Vei gasi programe de yoga fascinante, ateliere si retreat-uri speciale!
Un concept frumos creat de Daniela Iulia Marta, profesor acreditat Yoga, practician holistic, trainer si consilier pentru dezvoltare personala, care imbina practica yoga cu sunete sacre de Gong si boluri tibetane, cu practici holistice!

In luna octombrie 2018 s-a nascut Programul: Anatomia Yoga prin miscare, prin cursurile Core Flow Yoga, care a durat 15 saptamani.
Cui s-a adresat acest program? Atat incepatorilor, intermediari cat si avansati.
Ce si-a propuns acest program? Sa antreneze, coordoneze, tonifieze intregul organism, sa redea forta musculara, elasticitatea si alinierea coloanei vertebrale, aliniamentul intregului corp, fiind structurat prin cursuri dedicate fiecarei regiuni a corpului.

La sfarsitul lui ianuarie 2019 s-a nascut Programul: Detox Yoga desfasurat prin cursurile Core Flow Yoga, durand 8 saptamani. Acest program a fost conceput pentru a aduce detoxifierea fizica, mentala si emotionala a organismului, a utilizat posturi de yoga (asane) specifice pentru a sprijini organismul in eliminarea toxinelor acumulate in cursul vieții cotidiene. Ce si-a propus Programul Detox Yoga? Relaxarea mentala, sa aduca o gandire clara, sa energizeze organismul, imbunatatind circulatia pentru a drena fluidele de la nivelul picioarelor si pelvisului, redand energia ficatului, rinichilor, plămânilor si pancreasului, organe care ne ajuta cu detoxifierea organismului; curatarea sistemului digestiv, limfatic, endocrin si circulator.

La sfarsitul lunii martie 2019 s-a nascut un nou program: Spring Slim Detox Yoga prin clasele de Core Flow Yoga. Ce isi propune Programul Spring Slim Detox Yoga? O piele mai frumoasa si stralucitoare; arderea caloriilor ducând la pierderea in greutate; tonifierea abdomenului, soldurilor, bratelor si coapselor; relaxarea mentala, reducand stresul si anxietatea; relaxarea nervilor de-a lungul coloanei vertebrale; sa energizeze si sa detoxifieze organismul. Cui se adreseaza acest program? Oricui vrea sa isi transforme propriul corp, mintea si sanatatea, atat celor care nu au mai practicat yoga pana acum, cat si nivelului intermediar sau avansat.

Va asteptam cu drag!

Photo Gallery

Similar Suggestions

Sahaja Yoga Sibiu

Yoga

YOGA in Transylvania

Yoga

Zen Holistic Center

Yoga

La Maison Verte

Yoga

Yoga and Forest Bathing

Yoga