BusStock & Shine 2024

BusStock & Shine 2024


Host:


zona Platos - Poiana Poplacii, DJ106, Păltiniș 550001, România

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Salutare, Salutareeee! 👋🤝🤘✌️
Anul acesta din 21 in 24 iunie vrem să ne dăm întâlnire cu pasionatii de oldtimere, campervans & moto si să facem o petrecere pe cinste, așa cum v-am obișnuit😁.

Locația de anul trecut (Resortul Păltiniș Arena) ne-a mers la inimă, așa că ne-am gândit ca și anul acesta să organizăm tot aici, mai ales că va primi un upgrade de spațiu, așa că vom mai avea loc de încă vreo 30 de mașinuțe în plus.Aici, ne vom putea bucura din plin atât de mașinile noastre, cât și de voi, prietenii noștri! 🌄🌅🏞🏕⛺

❗ Nu vrem și nu ne putem dezminți de origini, atunci când cazarea se făcea la cort, sau în busuri, cu focul în fața și cu berea-n bot, așa că nici aici nu vom schimba nimic. Cei care vor alege varianta asta și mai și ajung printre primii, vor avea ocazia să aleagă un loc cu o priveliște de vis, de unde vor putea să vadă-n vale, acolo unde ceilalți care nu au venit își vor roade unghiile de ciudă.

❗ Cei care sunt mai sensibililoși și nu se mai uită cu drag în buletin și vor mai mult confort, se pot caza la pensiunile din zona, sunt destul de multe și pentru toate gusturile. În caz că aveti nevoie de ajutor cu cazările ne puteti contacta.

Sunt asteptați toți posesorii de oldtimere, pe două, trei, patru sau mai multe roți, indiferent de marcă, tipul, sau starea mașinii.
Iubim atât mașinile și motocicletele vechi, atestate și în stare Shiny, cât și bus-urile sau orice alte vehicule cu o vârstă trecută de maturitate, puțin mai ruginite, "hippie" si neoriginale. 🚗🚌🚐🏍🛵🚲

Știți de ce ❓ Pentru că toate au în spate o poveste interesantă si nespusă, care abia așteaptă să fie descoperită la această întâlnire. Unele dintre ele, așa au devenit celebre.

Consideri că mașina ta este prea ruginita, nu este încă gata/pregătită sau nu este originală ❓❗ No problem❗Fiecare mașină are o personalitate anume, chiar și aici diversitatea face diferența.

Totuși, am dori ca această intâlnire să se adreseze în principiu mașinilor care au depășit vârsta de 20 de ani, dar la busuri și campere, vom inchide ochii, nu vom face diferența intre plastic și fier.😀

Mașinile vor avea perimetre delimitate în cadrul evenimentului, în functie de categorii, astfel că vom avea zone rezervate busurilor și camperelor (zona hippie), mașinilor istorice atestate, oldtimerelor neatestate, youngtimerelor și o zonă moto.

Din program vor face parte:
🔜 Concert
🔜 Foc de tabără 🔥
🔜 Show-uri 🎵🎸
🔜 Dansuri în jurul focului
🔜 Concursuri
Acestea sunt doar câteva din activitățile propuse.

În rest, vor mai fi multe surprize, nu dorim să divulgăm nimic, de voi depinde dacă o să aveți parte direct de ele, sau vă vor fi povestite de alții si atunci nu mai rămâne decăt varianta văicărelii că de ce nu ați venit🤩.

Vă încurajăm să veniti cu copiii, căței, biciclete, sau cu orice altceva ce vă trece prin cap!
Locul este mare si permite tot felul de activităti. Zona este absolut superbă pentru a o explora cu bicicleta, iar în plus există un traseu de downhill chiar langa noi! 🚲🚵🚵‍♀️

Locația evenimentului dispune de:
✅ Apă
✅ Curent⚡
✅ Toalete și dusuri ecologice 🚻 (dacă dispuneți de acestea vă rugăm sa le folosiți pe ale voastre pe cât de mult posibil, ca cele care vor fi să ajungă pentru cei care nu au).

Deoarece locația este o stațiune de ski, nu vor fi magazine alimentare, așadar vă rugăm să vă aduceți voi❗Mâncare, băutură și orice altceva mai aveți nevoie❗

Reguli de bun simț:
❌ Nu ardem iarba, focul se va face doar în grătar cu picioare si vă rugam să vă aduceți un braț de lemne
🎵 Dăm muzica tare dar fără să deranjăm pe cei din jur
♻️ La plecare lăsăm locul așa cum l-am găsit pentru a se bucura și alții în continuare de el. 🙂
📅Data: 21-24 Iunie 2024 începand cu ora 16:00
📍📍📍Locație: Resortul Păltiniș Arena (parcarea din spatele pârtiei)

💲 Taxă pentru organizare: 75 Lei / Adult / eveniment, copii sub 14 ani având gratuitate.
Vizitatori: gratuit

Cine nu poate rămâne peste noapte este binevenit pentru picnic, concursuri, socializare și relaxare🍴(accesul în locație pentru vizitatori este gratuit).
Pentru o bună organizare, vă rugăm să va înscrieți participarea la urmatorul link:
https://forms.gle/3jNWwxnqD2CYD4j67

Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție.

⚡Energie pe bujie! ⚡

sursa

Similar Suggestions

20 Jul
Burduf Challenge 2024
Outside Sibiu
Starts at 09:00  |  557205 Râu Sadului, Romania
27 Jul
Drumeție în Munții Cindrel: Vf. Cindrel
Outside Sibiu
Starts at 07:30  |  Vârful Cindrel, Munții Cindrel, Romania
Explore more Events