Drumeție la Iezerele Cindrelului și Vf. Cindrel

Drumeție la Iezerele Cindrelului și Vf. Cindrel


Tickets:

120 lei/persoană

Host:

Vârful Cindrel, Munții Cindrel, Romania

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Dragi drumeți,
Muntele ne oferă peisaje minunate, iar în această perioada ne surprinde cu o mireasmă puternică și o culoare roz a bujorilor de munte infloriți.
Mergem să admirăm aceste peisaje la Iezerele Cindrelului, vom urca ți pe Vârful Cindrel la 2244m atitudine.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Ne întâlnim Sâmbăta, 22 iunie, în parcarea Hanului Dumbrava la ora 8.30 unde ne vom grupa în câteva mațini persoanale și ne vom deplasa cu mașinile pe ruta: Sibiu-Poplaca-Gura Râului-La Grajduri, aprox. 42km din care 19km drum forestier, de preferat să mergem cu mașinile care au gardă mai înaltă.

INFORMAȚII TRASEU
Distanță: cca16 km
Diferență de nivel: cca1000 m
Dificultate traseu: mediu
Durata drumeției: aproximativ 8 ore (incluzând pauzele)

ECHIPAMENT NECESAR
Ghete de drumeție impermeabile, cu talpă aderentă;
Strat termic;
Haină impermeabila;
Rucsac de tură;
Haine de schimb;
Pălărie, ochelari de soare;
Sticlă cu apă;
Mâncare pentru o zi întreagă, gustări.
Opțional:
Bețe trekking;
Crema de soare

COSTURI
120 lei/persoană - minim 10 participanți, 100 lei ghidaj montan si 20 lei decontare combustibil pentru cei ce vin cu masina si vor fi achitati direct la sofer, deplasarea se face cu masiinile personale, ne vom grupa cate 4 pers in masina.

GHID
Daniela Bancioiu si Mircea Nan
Contact la nr. 0749663559
Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto

Similar Suggestions

20 Jul
Burduf Challenge 2024
Outside Sibiu
Starts at 09:00  |  557205 Râu Sadului, Romania
27 Jul
Drumeție în Munții Cindrel: Vf. Cindrel
Outside Sibiu
Starts at 07:30  |  Vârful Cindrel, Munții Cindrel, Romania
Explore more Events