Drumeție pentru femei prin Poiana Trandafirilor spre Țara Colibelor

Drumeție pentru femei prin Poiana Trandafirilor spre Țara Colibelor


Tickets:

70 lei/persoană participarea la drumeție.

Host:

Dealul Secături, Râu Sadului 550400, Romania

Organizer:

Daten und Stunden:

About

Dragă drumeț,
Cutreiara munții alături de Nico cu cântec și voie bună spre creasta masivului Cindrel și minunatul tărâm al Țării Colibelor, poposind la Refugiul din Poiana Trandafirilor, iar apoi spre una dintre cele mai primitoare gazde, bunicuța Maria, care te va cuceri din prima clipă!

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Duminică 23.06.24 de la ora 8:45 din Sibiu
Locul: Parcarea Kaufland Shopping City Șelimbăr cu mașinile personale spre localitatea Rau Sadului.

INFORMAȚII TRASEU
Nivel: mediu
Diferența de nivel: 450 m - 500 m
Distanță : 10 km
Durată: 7- 8 ore
La ora 9:30 vom începe urcarea efectivă de la Lacul de acumulare Sadu II spre Poiana Trandafirilor urmând traseul de creastă spre Dealul Drăguț prin Șaua Târnova, unde vom coborî pe un traseu de scurtătură prin zona “Secaturi” la coliba bunicutei Maria, apoi vom urma un traseu pitoresc nemarcat printre livezi și colibe.
Masa de prânz se va lua sus la coliba bunicutei Maria, iar prețul acesteia se va plăti separat de prețul biletului, odată ajunși la colibă, direct bunicutei.
Masa de prânz va include mâncare cu specific tradițional: brânză cu mămăligă și cârnați sau carne, murături, gogoși și tărie din zonă, sirop sau cafea. Totodată acest prânz servit în sânul comunitățîi din Țara Colibelor, îi încurajeazăpe localnici să își poată păstra obiceiurile, tradițiile și îi ajută la dezvoltarea turismului comunei Rău Sadului.
Cine se va înscrie în acest program va face și o rezervare fermă pentru masă de prânz cel târziu cu două zile înaintea evenimentului la nr. ghidului 0742667196.

ECHIPAMENT NECESAR
tricouri, șosete și pantaloni de schimb, bocanci de munte cu gleznă înalta, pelerină de ploaie, geacă și pantaloni impermeabili, bețe de hiking (recomandat), palarie si crema pentru protectie solara, fluier, sticlă cu apă min 1 litru, gustare pe parcursul traseului.

COSTURI
70 lei/persoană participarea la drumeție.
Opțional: 65 lei/ Prânz ciobănesc la colibă bunicutei Maria
Limita de vârstă este de 16 ani. Se pot face și excepții de la caz la caz.

GHID
Nicoleta Ocneriu - ghid montan
Contact: 0742 667 196
Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto