LADA DE ZESTRE KIDS - EDITIA A II - A

LADA DE ZESTRE KIDS - EDITIA A II - A


Host:


Str. Șureanu, Sibiu, Romania

Daten und Stunden:

About

https://starsibian.ro/?s=LANSAREA+LAZII+DE+ZESTRE

Asociația Totul Pentru Comunitate este încântată să anunțe lansarea celei de-a doua ediții a proiectului Lada de Zestre Kids editia a II-a, având ca obiectiv principal realizarea unui vod-cast despre educația pentru mediu și viață.

Această inițiativă educațională își propune să îmbine creativitatea și inovarea într-un format digital accesibil, având ca scop promovarea valorilor culturale și a frumuseții naturale a Municipiului Sibiu.

Sub îndrumarea profesioniștilor din domeniu, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani vor crea un documentar – vod-cast, ce va fi prezentat în limba română, engleză și germană, fiind subtitrat pentru a asigura accesul nediscriminatoriu la informații.

“Nevoia de informare este una dintre datele fundamentale ale întregii vieți sociale. Motivele principale pentru care am ales acest proiect sunt aspecte referitoare la creativitate, un mod inovativ de educație, divertisment și valoarea culturală transmise prin programele și formatul vod-cast-ului realizat de elevi sub îndrumarea profesioniștilor în domeniu, pentru promovarea Municipiului Sibiu, precum și la responsabilizarea elevilor pentru protejarea naturii și menținerea mediului înconjurător nepoluat”, a declarat Popa Elena Luiza, președintele Asociației Totul Pentru Comunitate.

Activitățile din cadrul proiectului includ realizarea vod-castului, cuprinzând filmări în diverse locații din Sibiu, printre care Maifest Sibiu, festivalul Flori pe Scări, Muzeul de Istorie Naturală, dar și Muzeul în Aer Liber sau Biblioteca Astra, între 11 mai și 30 iunie.

În plus, se vor organiza activități de protejare a naturii și de ecologizare în diverse zone ale orașului Sibiu, inclusiv în curtea Spitalului de Pneumoftiziologie, cartierul Vasile Aaron și Parcul Sub Arini, pentru a încuraja implicarea și responsabilizarea comunității în menținerea unui mediu înconjurător nepoluat.

Pentru mai multe informații despre proiect și modalități de implicare, vă rugăm să contactați Asociația Totul Pentru Comunitate la adresa de email contact@totulpentrucomunitate.ro sau să vizitați website-ul nostru la www.totulpentrucomunitate.ro.

Despre Asociația Totul Pentru Comunitate:

Asociația Totul Pentru Comunitate este o organizație non-guvernamentală care promovează implicarea civică și educația comunitară în Municipiul Sibiu. Prin proiecte inovatoare și colaborări cu diverse instituții, Asociația își propune să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității locale și la îmbunătățirea calității vieții.

Photos