Votați un nume pentru noul parc al Sibiului, cel din zona str. Preot Bacca

Votați un nume pentru noul parc al Sibiului, cel din zona str. Preot Bacca

6 Februar, 15:25
Press release

 “Aproape 750 de sibieni au transmis propuneri valabile cu un nume pentru al doilea cel mai mare parc al Sibiului – le mulțumesc pentru implicare! Din aceste propuneri, un juriu format din consilieri locali ai Sibiului și reprezentanți ai Primăriei Sibiu au selectat cinci, dintre cele propuse cel mai frecvent și care reprezintă cel mai bine acest parc nou al Sibiului. Continuăm să ne consultăm cu sibienii pentru a stabili denumirea cea mai potrivită și îi invit să își exprime votul. Apoi vom demara procedurile administrative pentru acordarea numelui.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu) 
 
De luni, 6 februarie începe ce-a de-a doua etapă a concursului organizat de Primăria Sibiu pentru denumirea parcului în amenajare în zona străzii Preot Bacca, suprafață de 6,2 hectare. 
 
Cum puteți participa? 
·      Accesați formularul Google AICI 
 
·      Completați datele și votați pentru una dintre următoarele 5 denumiri: 
o   Parcul Belvedere 
o   Parcul Cibinium 
o   Parcul Cindrel 
o   Parcul Colina 
o   Parcul Panoramic 
 
Cetățenii care nu utilizează mijloacele electronice vor găsi la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare formulare de vot tipărite, pe care le pot completa pe loc și preda. 
 
În ce perioadă puteți vota? 
Formularul va fi disponibil în perioada 6-12 februarie (inclusiv). 
 
Ce urmează? 
Primăria Sibiu va anunța public numele noului parc, acesta fiind denumirea cu cele mai multe voturi exprimate de către cetățeni. De asemenea, vom organiza festivitatea de premiere pentru primele 3 cele mai votate denumiri. 
 
Ulterior, se vor parcurge pașii administrativi pentru ca, prin hotărâre a Consiliului Local, parcul să primească oficial numele. Astfel, în primăvară, când vom putea deschide parcul publicului, noul obiectiv să aibă deja o identitate. 
 

Primăria Sibiu

Other News

Închideri de trafic în perioada 25-26 mai pentru desfășurarea Maratonului Internațional Sibiu

Press release

Reparații pe carosabil pe str. Banatului și Dealului

Reparații pe carosabil pe str. Banatului și Dealului

Press release

Transportul public – variantă de deplasare optimizată spre/dinspre Aeroportul Internațional Sibiu

Press release