O nouă procedură de atribuire a locațiilor pentru comerțul stradal pe str. Nicolae Bălcescu

O nouă procedură de atribuire a locațiilor pentru comerțul stradal pe str. Nicolae Bălcescu

1 Februar, 10:17
Press release

Serviciul Public Salubrizare, Protecția Mediului și Administrarea Domeniului Public organizează o nouă procedură de atribuire a locațiilor pentru comerțul stradal de pe str. Nicolae Bălcescu, pentru acest an. Acțiunea a fost aprobată de Consiliul Local în ședința ordinară de miercuri, 31 ianuarie, dat fiind faptul că după prima sesiune de atribuire a locațiilor, desfășurată în decembrie 2023 – ianuarie 2024, acestea nu s-au ocupat în totalitate.

Astfel, procedura se va organiza în vederea atribuirii a 4 locații pentru comercializarea de înghețată și a unei locații pentru comercializarea de popcorn, vată de zahăr și porumb fiert, rămase neocupate.

Pot depune cereri doar comercianții care dețin un spațiu autorizat, pe Nicolae Bălcescu și numai pentru produsele prevăzute a fi comercializate în interiorul unității. Cei interesați trebuie să se programeze online, în perioada 2 februarie ora 9.00 - 5 februarie, ora 24.00, pe butonul dedicat de pe site-ul https://spadpp.sibiu.ro/, denumit “Programări online comerț alimentar stradal str. N. Bălcescu”.

Calendarul de pe acest buton va deveni activ doar în data de 2 februarie, ora 09.00.

Cei astfel înscriși vor fi așteptați apoi în perioada 6 - 8 februarie, la data și ora la care s-au programat, la ghișeul indicat al Serviciului Public Salubrizare, Protecția Mediului și Administrarea Domeniului Public, situat în Piața Mică nr. 22. În cazul în care persoanele înscrise nu se prezintă la ghișeu în data și la ora programate, acestea își vor pierde posibilitatea de a depune cererea.

Mai multe detalii și condițiile de participare, AICI: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/918

Primăria Sibiu

Other News

Închideri de trafic în perioada 25-26 mai pentru desfășurarea Maratonului Internațional Sibiu

Press release

Reparații pe carosabil pe str. Banatului și Dealului

Reparații pe carosabil pe str. Banatului și Dealului

Press release

Transportul public – variantă de deplasare optimizată spre/dinspre Aeroportul Internațional Sibiu

Press release