❄ Nou în Sibiu în luna IANUARIE

❄ Nou în Sibiu în luna IANUARIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

📸 credit photo: Sebastian Marcovici

👌 Cămara Europei

Nu de mult timp s-a deschis Cămara Europei - o băcănie dichisită, care a devenit locul în care savorile Europei se întâlnesc. Găsim aici brânzeturi alese, jamon, prosciutto, vinuri, paste, condimente, ulei de măsline, dulcețuri și alte fel de fel de bunătăți care ne ajută să retrăim vacanțele liniștite și pline de savoare din Spania, Italia, Franța sau alte ținuturi.

Le puteți face o vizită lângă Piața Cibin, pe strada Turnului, nr. 23, în locația fostului magazin Gospodarul.
Vezi pagina Cămara Europei

🥄 LIN-GO

Serviciile de catering au luat avânt în ultimele luni în Sibiu și ne bucurăm să avem tot mai multe variante din care să alegem. LIN-GO este una dintre noile apariții care merită atenția voastră.

Au un meniu amplu cu specific internațional, ce include supe, feluri principale, paste, sandvișuri, salate și altele. Vedeți și voi ce vă trage cu ochiul de pe site-ul lor, www.lin-go.ro. 😉
Vezi pagina LIN-GO

🍲 Kathmandu.Delivery

Tuturor ne place să mai schimbăm meniul și să încercăm noi bucătării internaționale. Kathmandu exact asta promite să ne ofere - experiența mâncării orientale din India și Nepal, ce abundă în gust și culoare.

Comenzile le puteți face prin majoritatea serviciilor de delivery de pe piață. Să ne spuneți și nouă cât de mult v-a plăcut - direct prin review-uri lăsate pe pagina lor din aplicație.
Vezi pagina Kathmandu.Delivery

🍰 Sweetium

Încheiem lista, cum altfel decât cu desert. Sweetium este o patiserie nouă, specializată în „livrări de fericire culinară la domiciliu”, după cum tocmai ei se descriu. Și tindem să îi credem pe cuvânt, fiindcă torturile lor premium sunt pregătite din ingrediente naturale, au în compoziție doar fructe proaspete și au un conținut redus de zahăr (aproximativ 9.80 g pe 100 g de produs).

Toate variantele se pot vedea direct pe site-ul Sweetium.ro și se pot comanda rapid, sub influența poftei. 😋 
Vezi pagina Sweetium

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE