Dulce Dor

Confectionary


Schedule

Open
See schedule

Address

Str.Mihai Viteazu nr. 14, Sibiu, Romania

About

Suntem aici pentru tine atunci când îți este poftă de ceva dulce sau vrei desertul perfect la evenimentele importante din viața ta.

Suntem o echipă mica, deocamdată, o mână de oameni, dar cu vise și țeluri mari. Poate cel mai mare țel este acela de a duce lucrurile la bun sfârșit și de ai bucura pe cei care ne gustă dulciurile.

Noi vrem ca bucuria ta să fie deplină alături de cei dragi. Atunci când ai un eveniment important, vrem să te lipsim de o grijă. O grijă destul de mare credem noi, și anume grija dulcelui desert.

Cu ingrediente cumpărate de la distribuitori de încredere, proportionate cu cea mai mare grijă, într-un spațiu nou creat, facem dulciuri.

Torturi personalizate în funcție de nevoile tale și multe feluri de prăjituri, sunt dulciurile după care îți va fi mereu dor. Dulciurile la care mereu visezi.

Nimic nu ne împlinește mai tare decât bucuria pe care o aducem în viața oamenilor care ne aleg pe noi. Fie că suntem împreună la o nuntă, la un botez sau facem un tort pentru aniversarea celor dragi, vrem să știm că produsele noastre aduc bucurie în viața ta.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Cofetaria Doi Frati

Confectionary / Online orders

Bakehouse

Cafe / Confectionary

Mara Mura - Promenada Sibiu

Confectionary

Bubble Waffles - Promenada Sibiu

Confectionary

Waffles, Crepes & More

Confectionary