GIVEAWAY🎤 Câștigă invitații la concertele byron, Dimitri's Bats, The Mono Jacks și E-an-na

GIVEAWAY🎤 Câștigă invitații la concertele byron, Dimitri's Bats, The Mono Jacks și E-an-na


Odată cu venirea primăverii avem parte de tot mai multe concerte indoor sau outdoor. Agenda de evenimente din Sibiu City App începe ușor, ușor să prindă din nou contur, iar alegerile vor fi cu siguranță tot mai greu de făcut.

În luna martie, Oldies Pub prezintă 4 concerte faine, pe care vă recomandăm să le aveți în atenție. Overground Music îi aduce live în Sibiu pe:
byron | 11 martie

Trupa byron cântă rock cu diverse influențe, s-a înființat în 2006 și a lansat de atunci 7 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori, cât și neamplificat, pentru o mână de oameni, în contexte speciale.

Au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, iar pentru 2023 pregătesc lansarea unui viitor album de studio, de pe care au lansat deja trei piese: „Memento”, „Monstrul de sub pat” și „Prea târziu”.
Dimitri's Bats | 17 martie

Dimitri's Bats este o trupă indie-pop înființată în 2017. EP-ul de debut "Mess" a fost lansat la sfârșitul anului 2018 - primul single, "Cold", fiind selectat ca unul dintre cele mai bune 10 cântece românești ale anului, de către Radio Guerrilla.

Dimitri's Bats au cântat la numeroase festivaluri precum Summer Well, Electric Castle, Catedral Festival, Living Rock Tuzla și au fost headlineri în cadrul showcase-ului Mastering the Music Business.
The Mono Jacks | 23 martie

Din 2008, muzica The Mono Jacks a răsunat pe posturile de radio, în cluburi și la cele mari festivaluri, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Trupa lansează acum cel de-al 4-lea material de studio printr-un turneu național de promovare, în care vom asculta inclusiv piese ca „1000 de DA”, „Un sfert de secundă” sau „Infinit”.
E-an-na | 31 martie

Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-AN-NA au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Acum vor lansa albumul „Alveolar” - rodul a 5 ani de muncă, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze.

🎟 GIVEAWAY: Câștigă invitații duble la concerte [încheiat în 7 martie 2023]

Indiferent dacă ți-ai dori să participi doar la concertul trupei preferate sau la toate cele 4, te încurajăm să-ți încerci norocul la concursul nostru desfășurat acum pe pagina de Facebook Sibiu City App. Overground Music vă oferă câte 2 invitații duble la fiecare concert.

CÂȘTIGĂTORI:

Byron
Darius Capa
Kiki Gorun

The Mono Jacks
Andra Jurj
Alex Maior

E-an-na
Maria Morari
Iulia Ursa

Dimitri's Bats
Ale Dia
Daria Popoiu

Similar Suggestions

Giveaway 🎬 Invitație dublă la avanpremiera filmului ✌️ LIBERTATE (SIBIU 89)
#GIVEAWAY Guitar Meeting: Bucură-te de acces complet și un kit de festival alături de un prieten
#GIVEAWAY Te trimitem la prima ediție ASTRA Rock Festival! 🤘
🎭 Nu rata nimic la FITS: câștigă 2 abonamente online!
Liber la explorat: câștigă o experiență locală și un goodie pack oferite de Anii Drumeției