Experiențe pentru cei mici în luna cadourilor

Experiențe pentru cei mici în luna cadourilor


Moș Crăciun este pe drum, iar în mai puțin de două săptămâni va ajunge la fiecare casă pentru a lăsa darurile mult așteptate de cei mici. Până atunci, la Sibiu, copiii se pot bucura de magia sărbătorilor de iarnă printr-o mulțime de activități distractive cu tematică de Crăciun. 

Ateliere de Crăciun 🎁

Atelierele cu tematică de sărbători dedicate micuților sunt numeroase, astfel își pot pune la încercare creativitatea și îndemânarea, realizând o mulțime de obiecte handmade.

Știm foarte bine că cele mai dragi ornamente de Crăciun sunt cele realizate manual, iar prichindelul tău va putea participa în următoarele zile la o serie de ateliere unde va învăța să realizeze decorațiuni deosebite, pas cu pas, folosind multe culori, sclipici și forme specifice acestei perioade.
Vezi lista atelierelor de Crăciun

Spectacole pentru copii 🌠

Spectacolele destinate celor mici sunt și ele în toi, iar săptămâna aceasta, în 17 decembrie va avea loc piesa de teatru muzical „Atelierul de Jucării”, la Sala Thalia.

Aceasta spune povestea jucăriilor de la Atelierul lui Moș Crăciun, nemulțumite de felul în care copiii se poartă cu ele, Moșul dovedindu-le în cele din urmă că cei mai mulți copii sunt buni și le merită.

Pentru a afla când apar și alte spectacole de acest fel, urmărește calendarul evenimentelor din Sibiu City App.
Vezi detalii despre „Atelierul de Jucării”

Târgul de Crăciun din Sibiu 🎄

La Sibiu, Târgul de Crăciun vine cu o multitudine de experiențe distractive pentru oricine, dar mai ales pentru copii.
Ei se pot bucura alături de părinți de imensa roată, de unde pot vedea de la înălțime întreg târgul plin de culori si lumini, ori să învețe să patineze pe patinoar.

În centrul târgului se află un mic parc de distracții special amenajat pentru copii, unde aceștia se pot da în carusel sau să se plimbe cu trenulețul.

În plus, cei mici sunt așteptați și la Atelierul lui Moș Crăciun, unde vor avea parte de activități creative, cum ar fi pictatul globurilor sau pregătirea turtei dulci.

sursa foto: targuldecraciun.ro

Marea Moșmondeală 🎅

Deja celebrul eveniment Marea Moșmondeală va avea loc și în 2023, la data de 15 decembrie, de la ora 19:00.

O ceată de moși vor alerga prin centrul Sibiului pentru a susține echipa de baschet în scaun rulant de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu. La fel ca în fiecare an, Sibiul va fi animat de veselia și energia participanților, fiind o activitate pe care o poți face împreună cu copilul tău și pe care o veți îndrăgi cu siguranță.

sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Comunitar Sibiu
Află totul despre ediția de anul acesta

Similar Suggestions

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024