Pensiunea Brothers House

Pensiunea Brothers House


About

Brother's House se bucură de o locație excelentă în cartierul Sibiu Old Town din Sibiu, la doar 12 minute de mers pe jos de Piața Unirii, la 600 de metri de Piața Mare și la 49 km de Biserica Fortificată din Valea Viilor. Această pensiune include o terasă și este aproape de mai multe atracții cunoscute. Astfel, Turnul Sfatului din Sibiu se află la aproximativ 7 minute de mers pe jos, Piața Albert Huet la 500 de metri, iar Pasajul Scărilor la 5 minute de mers pe jos.

Toate camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, cafetieră, duș, articole de toaletă gratuite și dulap pentru haine. Oaspeții acestei pensiuni beneficiază de WiFi gratuit și baie proprie cu cadă, iar anumite camere oferă vedere la oraș. La Brother's House, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Casa Altemberger - Muzeul de Istorie a Sibiului se află la 5 minute de mers pe jos de Brother's House. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sibiu, situat la 4 km de pensiune.

Eigenschaften

  • Terasă
  • Wi fi

Similar Suggestions

Chalet Transylvania Sibiu

Gasthaus

Townhouse Boutique

Gasthaus

Lumiere Roof Sibiu

Gasthaus

Smarald ****

Gasthaus

Simar ***

Gasthaus