Yoga and Forest Bathing

Yoga and Forest Bathing


Address

Strada Liviu Rebreanu 16, Sibiu 550256, România

About

🕉️ YOGA
Este o practica care prin respiratii si miscari specifice, detensioneaza, intinde, si flexibilizeaza musculatura corpului cat si mintea: perspectivele, modul de abordare al situatiilor cu care te intalnesti. 

Aceasta practica iti da ocazia sa iti oferi un timp de calitate cu tine, sa privesti in interiorul tau si sa constientizezi ce simti, sa dai voie transformarilor de care ai nevoie in viata sa se intample. 

🧘‍♀️ Cu cine? 

Corina practica constant yoga de peste 8 ani si este certificata Yoga Alliance USA, atat pentru practica cu adulti cat si pentru cea cu copii. Stilul practicat este Hatha Yoga, Vinyasa Flow si Yoga Nidra. 

🏠 Unde? Rebreanu Studio
Strada Liviu Rebreanu 16

🤷🏻‍♀️ Cui se adreseaza? 
Se adreseaza atat persoanelor care vor sa experimenteze pentru prima oara yoga cat si celor care practica de mai multa vreme, caci cu fiecare practica avem sansa de a aprinde in noi o noua scanteie de constienta.
  

🌲🌲🌲 FOREST BATHING (Shinrinyoku- metoda descoperita in Japonia) este o plimbare placuta prin padure, fara scopul de a ajunge intr-un punct fix, in care esti discret ghidat spre a muta  atentia ta dinspre obiective si situatii spre natura care te calmeaza si reechilibreaza: prin oxigen proaspat si uleiuri esentiale emanate de copaci pentru purificare, prin sunete si forme odihnitoare, sau atingerea pietrelor transformate de sute si mii de ori inainte de a ajunge in mainile noastre. Efectul Forestbathing este unul de detasare, de relaxare si detensionare, iar beneficiile asupra imunitatii pot dura pana la 4 saptamani.  Pentru optimizarea imunitatii, aceasta practica este recomandata, saptamanal. 

🧘‍♀️ Cu cine? 
Cosmin Stoica, Corina Stoica - Forest Bathing Certificare - CoE

🤷Cui se adreseaza? 
Se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa-si diminueze nivelul de stres, sa-si creasca imunitatea si sa-si sporeasca starea de bine, cu ajutorul naturii inconjuratoare. Este o activitate usoara, nu presupune efort fizic intens, putand fi practicata si de persoane cu dizabilitati locomotorii. 
  


Similar Suggestions

Sahaja Yoga Sibiu

Yoga

YOGA in Transylvania

Yoga

Zen Holistic Center

Yoga

La Maison Verte

Yoga

Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts

Yoga