Târgul de Paști din Sibiu

Târgul de Paști din Sibiu


Location:


Piata Mare, Sibiu, Romania

Dates and Hours:

About

De trei ani de zile încoace, Iepurașul de Paști pare că a uitat drumul spre Sibiu. L-a „gonit” Summitul European, în 2019, apoi a trecut și el, ca noi toți, prin pandemia COVID, dar anul acesta a regăsit drumul spre Piața Mare, pentru o nouă ediție a Târgului de Paști din Sibiu.

Târgul de Paști din Sibiu se va deschide în 15 aprilie și își va închide porțile în 26 aprilie. Zilnic, sibienii și turiștii vor putea vizita târgul între orele 11 și 21. 50 de expozanți din toate colțurile țării sunt pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite.

Căsuțele vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști, așa că o vizită în Turnul Sfatului, pentru o privire de sus ar fi ideală pentru o fotografie de succes pe Instagram.

Cei mici vor găsi o grămadă de lucruri de făcut în Târgul de Paști din Sibiu. În centrul Târgului vor funcționa pe toată durata evenimentului un carusel, trenulețul pe șine, cei mai mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline iar cei mici se vor putea întrece pe pista de karting adaptată lor.

O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, str. Gheorghe Lazăr și retur. Târgul de Paști din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară.

Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism.

Photos