Acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor pe domeniul public al municipiului

April 28, 3:11 PM
Press release

Având în vedere că, după mai multe zile de ploaie, prognoza meteo este favorabilă pentru astăzi, vineri, 28 aprilie, firma DD CHIM SRL, contractată de Serviciul Salubrizare și Protecția Mediului, va desfășura în această seară și pe parcursul nopții acțiuni de dezinsecție în zonele verzi, urmând să continue cu suprafețele rămase după data de 2 mai.   
 
Substanțele se vor împrăștia în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul Municipal și Grădina Zoologică. 
 
Deși insecticidul utilizat, Deltatim Plus, este avizat de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru populație, cei cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. 
 
În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.
 
Reamintim că, pentru a reduce gradul de înmulțire a căpușelor, Primăria Sibiu, prin Serviciul de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi, cosește constant iarba din zonele publice.   


Primăria Sibiu

Other News

Podul Gării și alte 5 străzi intră în reparații

Podul Gării și alte 5 străzi intră în reparații

Press release

Veteranii de război și centenarii, mereu în atenția Primăriei Sibiu

Veteranii de război și centenarii, mereu în atenția Primăriei Sibiu

Press release

Din 2 octombrie se primesc cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie

Press release