Se primesc cereri de ocupare a domeniului public pentru vânzarea de produse dedicate Zilei Îndrăgostiților, 1 și 8 martie

February 3, 12:43 PM
Press release

 Comercianții interesați să ocupe un loc pe domeniul public pentru a vinde produse specifice zilelor de 24 februarie, 1 și 8 martie, pot depune cereri la Serviciul 
 de Administrare a Domeniului Public. La fel ca în anii anteriori, fiecare comerciant poate depune cerere pentru un singur stand. 
 
Primul pas este programarea online  https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx. Pentru amplasarea unui stand în preajma Zilei Îndrăgostiților, programările se vor putea face în zilele de 6 și 7 februarie, iar pentru sărbătorile din martie în perioada 13 - 17 februarie. Ulterior, la data și ora programate, comerciantul este așteptat la ghișeul Serviciului public amintit pentru a îndeplini formalitățile și pentru a-și alege locația dorită. 
 
Comercializarea produselor specifice Zilei Îndrăgostiților se va face în perioada 10 - 14 februarie în 35 de locații de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și altele 35 în zonele de cartiere: Calea Gușteriței  - 2 locații, Broscărie - 3 locații, V. Aaron - 2 locații, B-dul M. Viteazu - 6 locații, Cireșica - 4 locații, V. Aurie - 3 locații, Ștrand - 4 locații, Turnișor - 3 locații, Terezian - 3 locații, Gară Piața 1 Decembrie 1918 - 5 locații. 
 
Produsele specifice zilelor de 1 și 8 martie se vor comercializa în intervalul 24 februarie- 8 martie în cele 35 de locații din cartiere, la care se adaugă 100 de standuri pe bulevardul Nicolae Bălcescu și alte 10 în fața magazinului Dumbrava. 
 
 

Primăria Sibiu

Other News

1 iunie – locul de joacă nou de pe str. Lungă se deschide pentru bucuria celor mici

Press release

În august, Lacul Binder găzduiește a doua ediția a competiției internaționale Sibiu Wake Trophy

Press release

Plaja și locul de joacă plutitor de pe Lacul Binder se redeschid de la 1 iunie

Press release