🔖 Câștigă un premiu-experiență la piesa de teatru „Cum să pierzi totul într-o zi” de la CineGold [încheiat în 20 martie 2020]

🔖 Câștigă un premiu-experiență la piesa de teatru „Cum să pierzi totul într-o zi” de la CineGold [încheiat în 20 martie 2020]


Împreună cu CineGold vă oferim un premiu-experință: o zi în culisele comediei „Cum să pierzi totul într-o zi”, ce se va juca la CineGold pe 23 și 24 martie.

Vei participa la repetiții, vei sta alături de actori în culise pe tot parcursul spectacolului, iar după spectacol vei gusta din viața boemă a actorilor profesioniști la o cină cu distribuția. Totul va fi imortalizat într-un film care să-ți amintescă mereu aventura asta!

Ce ai de făcut pentru a câștiga:

1⃣ Achiziționează un bilet la piesa de teatru „Cum să pierzi totul într-o zi” până pe data de 15 martie de la casieriile Cinegold sau de pe aplicația CineGold Sibiu.

2⃣ Trimite o poză cu biletul pe info@cinegold.ro pentru a fi validat ca participant și pentru a intra în tragerea la sorți.

3⃣ Dă FOLLOW paginii CineGold din Sibiu City App.

⭐ Câștigătorul va fi anunțat în data de 20.03.2020.

Dă FOLLOW paginii Cine Gold! Cumpără bilete la eveniment!

Mai multe despre spectacol:

„CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!” este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și quiproquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.

Este o comedie potrivită întregii familii, fără limbaj licențios și cu un debordant comic de situație într-un ritm nebun, ce a făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.

Piesa este o adaptare a regizorului Răzvan Oprea, după „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral.

Cu: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/ Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Sergiu Costache, Radița Roșu. Scenografia: Simona Marcu

Similar Suggestions

GIVEAWAY🎤 Câștigă invitații la concertele byron, Dimitri's Bats, The Mono Jacks și E-an-na
Giveaway 🎬 Invitație dublă la avanpremiera filmului ✌️ LIBERTATE (SIBIU 89)
#GIVEAWAY Guitar Meeting: Bucură-te de acces complet și un kit de festival alături de un prieten
#GIVEAWAY Te trimitem la prima ediție ASTRA Rock Festival! 🤘
🎭 Nu rata nimic la FITS: câștigă 2 abonamente online!