#GIVEAWAY Te trimitem la prima ediție ASTRA Rock Festival! 🤘

#GIVEAWAY Te trimitem la prima ediție ASTRA Rock Festival! 🤘


Iubim #SibiulFestivalier, iar momentul în care apare un festival nou, printre cele pe care le urmărim deja, e ca o gură de aer proaspăt.

Între 12 și 14 august 2022 se desfășoară prima ediție ASTRA Rock în cadrul perfect al Muzeului în Aer Liber Astra din Sibiu. Nu puteam rata ocazia de a vă oferi acces la noul eveniment, tocmai de aceea vă invităm să participați la GIVEAWAY: oferim 3 abonamente valabile în cele 3 zile de festival.
PARTICIPĂ AICI

LINE-UP: Guano Apes sunt headlineri, iar alte 5 trupe au fost anunțate deja

Guano Apes sunt cap de afiș al primei ediții a festivalului, cunoscuți pentru hituri precum ”Open Your Eyes” și ”Lords of the Boards”, cel din urmă fiind, de 25 de ani, un adevărat imn al snowboard-erilor din lumea întreagă. După trei albume de top și mii de recitaluri, trupa revine cu forțe proaspete pe scenă, locul unde se simte cel mai aproape de fani.

Pe lângă Guano Apes, la prima ediție a festivalului ASTRA Rock vor urca pe scena din Dumbrava Sibiului câteva dintre cele mai cunoscute, dar și mai promițătoare trupe românești, acoperind o varietate de genuri: Dirty Shirt, Coma, Luna Amară, Dora Gaitanovici și I‘m the Trip.

Dirty Shirt sunt văzuți ca una dintre cele mai originale și de succes formații din Estul Europei, combinând sound-ul hardcore metal modern cu influențele din muzica tradițională din această parte a continentului. Înaintea recitalului de la ASTRA Rock, Dirty Shirt vor cânta în fața a câteva sute de mii de persoane la Pol’and’Rock, asta după prestația de la Hellfest, două dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Coma este un alt nume foarte cunoscut publicului autohton, activând de peste două decenii, timp în care au devenit una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România cu piese precum „Bruce Lee vs. Vandam”, „Cântă-mi povestea”, „Chip” sau „Document”.

Luna Amară cântă de aproape 20 de ani sincer și fără ocolișuri. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Dora Gaitanovici este pentru mulți revelația muzicală românească a acestui an, după ce s-a prezentat în fața publicului larg la Eurovision.  Tânăra compune și produce ceea ce cântă alături de colegii de trupă, într-un proiect muzical îndrăzneț și original.

I‘m the Trip s-a format acum 10 ani din dorința de a completa scena muzicală sibiană cu elemente de rock nou, rezultând un gen muzical alternativ a cărui influențe principale vin din rockul anilor ’90, psychedelic, blues, alternative rock, hardcore punk și surf rock. 

Alte trupe care vor urca pe scena primei ediții a festivalului ASTRA Rock vor fi anunțate în perioada imediat următoare.

🎟️ În caz că vreți să vă asigurați biletul încă de acum, e bine de știut că până pe 1 august, în perioada de presale, abonamentele de trei zile costă 200 de lei și sunt disponibile pe iabilet.ro.
🔔 Dă FOLLOW paginii Muzeului Astra să fii notificat când apare un eveniment nou

Similar Suggestions

GIVEAWAY🎤 Câștigă invitații la concertele byron, Dimitri's Bats, The Mono Jacks și E-an-na
Giveaway 🎬 Invitație dublă la avanpremiera filmului ✌️ LIBERTATE (SIBIU 89)
#GIVEAWAY Guitar Meeting: Bucură-te de acces complet și un kit de festival alături de un prieten
🎭 Nu rata nimic la FITS: câștigă 2 abonamente online!
Liber la explorat: câștigă o experiență locală și un goodie pack oferite de Anii Drumeției