Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție

Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție


Deoarece știm că Sibiul nu este foarte departe de Cluj-Napoca, ne-am gândit că sibienii pasionați de tehnologie ar fi dornici să facă o plimbare până acolo și să participe la Conferința Techsylvania. Evenimentul aduce  speakeri renumiti precum: Fondatorul Indiegogo, Creatorul Google Maps și un antreprenor din E-commerce care a cumparat două orașe. 

În plus, Sibiu City App este un produs software pornit tot din pasiunea pentru tehnologie, motiv pentru care vom fi și noi prezenți la această conferință. Astfel vom putea învăța de la profesioniști și ne vom putea perfecționa cunoștințele în domeniu, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență.

A 10-a ediție a evenimentului care pune din nou România pe harta mondială a tehnologiei, Techsylvania propune în acest an un format inedit, într-o nouă locație. Evenimentul se desfășoară la Cluj Innovation Park din Cluj-Napoca între 7 si 8 iunie și cuprinde conferința propriu-zisă, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit.

Printre speakerii care urcă pe scena Techsylvania se mai numară:

A cofondat & vândut GitHub, o platformă cu 100 de milioane de dezvoltatori pentru 7.5 miliarde dolari

A fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din întreaga lume 

Directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de AI din Europa.

Un pilon important care sustine cuantificarea și accelerarea ecosistemului tehnologic al Olandei.

"La a zecea ediție a conferinței Techsylvania am invitat nu doar lideri de companii globale, ci și reprezentanți ai unor companii românești de top. Acest lucru demonstrează faptul că România este o țară cu potențial uriaș în ceea ce privește investițiile în diverse domenii precum cel financiar-bancar sau cel al inteligentei artificale. Evenimentul Techsylvania este în continuă creștere, atrăgând participanți prin temele inedite și prin speakerii de valoare prezenți." - a declarat Vlad Ciurca, co-fondator Techsylvania.  

Similar Suggestions

TURSIB
Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie
Sibiul Festivalier în 2023
Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca
Toamna aceasta, fii liber în aer liber! Câștigă o experiență locală oferită de Anii Drumeției