Electric vehicle charging point - Cazarma 90 Parking

Electric vehicle charging point - Cazarma 90 Parking

Electric vehicle charging point


Address

Parcare Cazarma 90, Piața Unirii 10, Sibiu

About

Primul punct de incarcare vehicule electrice din Sibiu. Stația este funcțională în parcarea Cazarma 90, unde sunt amenajate ”două locuri de parcare cu folosință exclusivă pentru durata încărcării vehiculelor electrice”.

La această stație pot fi încărcate toate tipurile de vehicule electrice, de la autoturisme, la mopede, motociclete, scutere sau biciclete electrice. Pentru anul în curs, autoritățile locale au stabilit ca ”alimentarea” cu energie electrică să fie gratuită, singura taxă de plătit fiind cea de parcare (un leu pe oră). Autoritățile locale arată că timpii de încărcare a unui vehicul electric variază între una și șase ore.

Pentru a avea acces la stație, fiecare utilizator trebuie să achiziționeze un card magnetic la un preț de 28 de lei, card care poate fi utilizat și la încărcările ulterioare. După ce mașina este cuplată la stație, pentru a porni transferul de curent, cardul magnetic trebuie apropiat de unitatea de încărcare, aceeași operațiune fiind necesară pentru oprirea alimentării. Acest card poate fi achiziționat de la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public (bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera S13).

Ca detalii tehnice, stația de încărcare este concepută pentru exterior și dotată cu două prize standard: o priză frontală Menekes Type 2 (alimentare la 380V / 22 kW) și o priză Schuko (alimentare 220 V / 3,7 kW).

Similar Suggestions

Stație de încărcare rapida pentru vehicule electrice - Pensiunea Carmen

Electric vehicle charging point

Incarcare vehicule electrice - parcare supraterana Hipodrom

Electric vehicle charging point

Kaufland, șos. Alba Iulia nr. 40 - Stație de încărcare vehicule electrice

Car parking / Electric vehicle charging point