TURSIB

Bilete

 Vrei să circuli cu transportul ȋn comun ȋn Sibiu? Asigură-te că deţii un titlu de călătorie valabil (bilet, legitimație zilnică, abonament), sau un card contactless cu care poţi achiziţiona bilet direct din autobuz. O altă variantă ar fi să ȋţi descarci aplicaţia 24pay și să ȋţi cumperi biletul de călătorie de acolo. 
 
Biletele de călătorie (cu excepţia celor cumpărate direct ȋn autobuz) vor fi validate în aparatele special montate în acest scop, imediat după urcarea în mijlocul de transport.  Biletul Tursib costă 3 lei şi este valabil 60 de minute de la data primei validări (posesorul unui bilet de călătorie Tursib poate circula cu unul, două sau mai multe autobuze Tursib ȋn intervalul de 60 de minute de la ora primei validări a biletului). 
 
Legitimaţia zilnică care costă doar 5 lei, ȋţi dă dreptul să circuli pe toate liniile din oraș, nelimitat, pe parcursul unei zile. 


Aplicaţia SibiuBus poate fi descărcată gratuit pe telefoane din Google Play sau Apple Store.

Aplicaţia permite printre altele și achiziţionarea de titluri de călătorie. 
📲 Descarcă SIBIUBUS prin Google Play 📲 Descarcă SIBIUBUS prin Apple Store Știri Tursib Trasee TURSIB Tarife Puncte de vânzare bilete și abonamente Abonamente gratuite elevi

Alte sugestii

Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie
Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție
Sibiul Festivalier în 2023
Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca
Toamna aceasta, fii liber în aer liber! Câștigă o experiență locală oferită de Anii Drumeției