💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE

💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE


Sezonul rece se apropie de final, dar înainte de a pleca, iarna ne mai lasă câteva afaceri nou deschise la Sibiu în luna februarie. 

Iar pentru că vremea devine din ce în ce mai plăcută, profită de moment și mergi la o scurtă plimbare prin oraș. Noi ți-am pregătit lista, iar tot ce îți rămâne de făcut, e să ieși la aer și să descoperi toate noutățile! 

☕ Mahalo Coffee & Pastry

Ce zici de o pauză de cafea în Piața Habermann? Dacă îți surâde ideea, află că Mahalo este cea mai nouă cafenea din oraș.

Primăvara bate deja la ușă, iar atmosfera de la Mahalo te va ajuta să intri rapid într-o stare bună, deoarece tematica Hawaiană te va duce imediat cu gândul la zile însorite. În plus, o ceașcă de cafea, alături de un produs de patiserie proaspăt și pufos, este combinația ideală pentru orice zi.
Vezi pagina Mahalo Coffee & Pastry

🥀 Immortal Flowers

În luna iubirii, la Sibiu și-a găsit loc o nouă florărie, chiar în centrul istoric al orașului, pe strada Ocnei nr. 11, lângă Podul Minciunilor.   

Immortal Flowers vine cu un concept nou, unde vei găsi buchete și aranjamente florale inedite, realizate din flori uscate. Fie că vorbim despre decorațiuni pentru săli de evenimente sau pentru propria locuință, aceste aranjamente care dăinuie în timp vor conferi oricărui spațiu un aer elegant și sofisticat.

Sursa foto: Immortal Flowers
Vezi pagina Immortal Flowers

🏎️ Venom Karting

Iubitori de motorsport, viteză și aventură, ciuliți bine urechile! La Sibiu s-a deschis Venom Karting, care vă propune o experiență 100% distractivă, într-un spațiu indoor.

Aici, tehnologia se îmbină cu ecologia, karturile fiind electrice și eco-friendly. Sigur veți vrea să le încercați! În plus, turele se realizează pe o pistă dotată cu echipamente moderne.

Venom Karting se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 196 și te așteaptă să te distrezi împreună cu prietenii sau colegii.
Vezi pagina Venom Karting

🏋️‍♀️ MUR Fitness

O nouă sală de fitness și-a deschis porțile la Sibiu, însă ceea ce o face specială este faptul că este dedicată exclusiv doamnelor și domnișoarelor.

Sala pune la dispoziție diferite programe de fitness pentru femei, antrenori personali și ședințe de yoga pentru relaxarea musculaturii după sport. Situată pe una dintre străzile principale ale Sibiului, MUR Fitness te așteaptă pe Calea Dumbrăvii nr. 76, pentru a te ajuta să te menții în formă!

Sursa foto: mur_fitnessstudio
Vezi pagina MUR Fitness

🎊 Caro Club - redeschidere

Știm foarte bine că în weekend-uri e rost de petreceri și dans până în zori, motiv pentru care venim cu o veste bună! După ce a fost închis o perioadă, clubul sibian Caro s-a redeschis în februarie, în aceeași locație de pe strada Gimnasticii nr. 9.
 
Acum că ai aflat, sună-ți toți prietenii și pregătiți-vă de o ieșire plină de distracție!

Sursa foto: caroclub.sibiu, autor: sabincercel
Vezi pagina Caro Club

🧸 Opper for Kids

Vești bune și pentru copii și părinți! Dacă micuțul tău s-a plictisit de jucăriile de acasă și vrei să îi faci cunoștință cu alți prichindei cu care să se joace și să socializeze, află că la Sibiu s-a deschis un nou loc de joacă.

Opper for Kids se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 152, la etajul 1 al clădirii Ignite. Aici, tobogane, mașinuțe, baloane și fel de fel de jucării din pluș, sunt pregătite să le ofere celor mici amintiri de neuitat, într-un spațiu colorat și vesel.

Sursa foto: OPPER for KIDS
Vezi pagina Opper for Kids

Credit foto cover: Booking.com

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE