Îmbăiere de pădure (Forestbathing): Muzeul Astra Sibiu

Îmbăiere de pădure (Forestbathing): Muzeul Astra Sibiu

În jurul Sibiului

Bilete:

70 Lei/ Persoană

Gazdă:


Muzeul Civilizației Translivane ASTRA, str. Pădurea Dumbrava, nr. 16

Organizator:

Data și ora:

Despre

Dragi iubitori de natură,
Vă invităm duminică 25 iunie, la o experiență de relaxare în natură, care să vă aducă echilibru, bună dispoziție și o bună imunizare.
O metodă de relaxare cu ajutorul naturii din jur, practicând o plimbare placută, ghidată spre antrenarea simțurilor, și a gradului de observare activă, cu efect în eliminarea stresului, creșterea stării de bine și un boost al sistemului imunitar care poate dura până la 4 săptămâni.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
Ne întâlnim la ora 12.00, la intrarea în Muzeul Astra Sibiu

COSTURI
70 lei/persoană

GHID
Cosmin și Corina Stoica, CoE Shinrin Yoku Certification
________________________________
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.
Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
__________________________________
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.
Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Am ajuns cunoscuți în comunitate pentru grija pe care o purtăm pentru natură și dorința de a încuraja cât mai mulți oameni să exploreze potecile din județ. Am început prin a scrie un document cuprinzător despre standardizarea signalisticii pe traseele de drumeție. Apoi am avut grijă ca acesta să fie implementat la nivel județean, sperăm că și la nivel național. Abia după aceea zicem noi că a început munca serioasă. Cea de refacere a traseelor de drumeție, astfel încât acestea să fie sigure de parcurs, chiar și pentru drumeții începători și de promovare a comportamentului responsabil în natură.

Sursa text & foto