Sibiu Jazz Competition


Data și ora:
Gazdă:

Campului Street. No.16, Sibiu, Romania, 550126
Organizator:

Despre

SIBIU JAZZ COMPETITION 2018

Fundația Sibiu Jazz Festival în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Sibiu te invită între 3 și 4 noiembrie 2018, la Sala Thalia – Filarmonica de Stat Sibiu, la SIBIU JAZZ COMPETITION 2018.

Inițiat în 1979, Sibiu Jazz Competition este cel mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România. De-a lungul anilor a crescut generații de ”copii” ai jazzului, artiști și iubitori de jazz, care au făcut din acest eveniment un prilej să se adune, să închege o comunitate de intelectuali, de oameni care să gândească liber și să se exprime ca atare. Nu există jazzman român a cărui evoluție să nu fi fost marcată, în vreun fel sau altul, de Concursul și Festivalul de Jazz de la Sibiu.

*********************************

Sibiu Jazz Festival Foundation is organizing the Sibiu Jazz Competition to take place on 3rd and 4th of November 2018.
Initiated in 1979, the competition used to be for many years a part of the famous Sibiu Jazz Festival. Today is organized as a separate event and is considered the most important jazz competition in Romania. The declared purpose of SJC is to contribute to the revitalization of the jazz movement in Romania, by connecting the European and international styles in jazz and by promoting young jazz musicians in the country and abroad.