byron live la Oldies Pub Sibiu

byron live la Oldies Pub Sibiu


Gazdă:


Strada Nicolae Bălcescu, Sibiu, Romania

Data și ora:

Despre

Sâmbătă, 11 martie, trupa byron te invită la Oldies Pub în Sibiu (str. Nicolae Balcescu, nr. 13) la concert!
byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 7 albume de studio și trei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. Apoi a urmat albumul „Eternal Return”, care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road.

La sfârșitul lui 2019 byron au lansat cel mai recent album de studio – nouă - compus în totalitate în limba română.„Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.
În 2022 byron au lansat trei piese noi , „Memento”, „Monstrul de sub pat” și ‚Prea târziu’ vestind viitorul album de studio programat pentru lansare în 2023.