Asociatia E-Xplorator

Asociatia E-Xplorator

Organizator de Evenimente


Despre

Înființată în anul 2016, Asociația E-Xplorator are ca principal scop susținerea și organizarea de evenimente culturale, promoționale și organizarea de proiecte educaționale, precum și încurajarea și organizarea schimburilor de valori culturale între mediile multinaționale. În anul 2007, Asociația E-Xplorator a fost un operator cultural activ al programului Sibiu Capitală Culturală Europeană. În acel an de referință în dezvoltarea culturală a Sibiului, asociația a propus și a implementat proiecte culturale extrem de apreciate, printre care amintim Proiectul ”Capitale culturale europene – repere istorice”, prin care s-au realizat 40 de clipuri video care au prezentat aspecte ale specificului cultural și istoric din Marea Regiune (Luxemburg, Germania, Franța).
Implicarea activă a Asociației E-Xplorator în viața culturală, socială și educațională a comunității s-a evidențiat și prin editarea cărții Personalități de marcă ale sibiului, în 2007, 2012, 2017. Fiecare dintre ele au fost editate în două ediții, una adresată femeilor iar alta exclusiv pentru femei.
În 2017, Asociația E-Xplorator a organizat și a finalizat două proiecte culturale co-finanțate de Primăria Sibiu, prin Agenda Culturală – proiectul Hai la masă! Rețete demult uitate, rețete redescoperite! – și prin Agenda Comunității – proiectul Iubim Sibiul, să-l lăsăm să respire!.

Alte sugestii

Campus Experience

Organizator de Evenimente

Mama Dansează

Organizator de Evenimente

Departamentul de Artă Teatrală ULBS

Organizator de Evenimente

Museum Festival

Organizator de Evenimente

Ars Hungarica

Organizator de Evenimente