Avis - Aeroportul International Sibiu

Avis - Aeroportul International Sibiu

Închirieri auto și accesorii


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Șoseaua Alba Iulia 73, Sibiu 550052, Romania

Despre

Avis Rent a Car va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme de inchiriat, in Sibiu si in locatii in cele mai importante orase ale tarii, pentru toate nevoile dumneavoastra de calatorie si transport. Contactati-ne sau verificati ghidul nostru de inchirieri pentru a afla termenii si conditiile si procedura de inchiriere auto.

Municipiul Sibiu este unul din cele mai importante oraşe din Transilvania cu un remarcabil potenţial de dezvoltare economică, beneficiind de un modern Aeroport Internaţional. Ca si alte orase medievale din Romania, Sibiu are o imagine germanica. Sectiuni din zidul cetatii medievale inca apara centrul istoric in care poti sa admiri frumoase cladiri din secolul 17. Cele trei turnuri din secolul 15, Turnul Archebuzierilor, Turnul Dulgherilor si Turnul Olarilor, Piata mare si Turnul sfatului sunt printre primele obiective turistice pe care ar trebui sa le vedeti. De asemenea, si Palatul Brukenthal, construit dupa 1778 de catre un arhitect vienez. Sibiul poate fi considerat si un oraş al muzicii, Filarmonica de Stat Sibiu are o reputaţie internaţionala. Cu o masina ajungeti rapid in cele mai importante puncte turistice din zona. Inchiriati un autoturism si vizitati centrul vechi al orasului sau faceti un drum pana la Balea Lac in masivul Fagaras, vizitati statiunea paltinis din Muntii Cindrel sau Ocna Sibiului, oras in care veti gasi numeroase lacuri saline declarate monumente ale naturii.

Indiferent daca vizita dumneavoastra in Sibiu este de afaceri sau de placere, inchiriati o masina de la Avis. Calatoria dumneavoastra va fi mai practica si mai productiva si veti economisi timp util si important.

Alte sugestii

Nanorent

Închirieri auto și accesorii

AUTONOM servicii de mobilitate

Închirieri auto și accesorii

CutiiAuto.ro

Închirieri auto și accesorii

Vabova Speed

Închirieri auto și accesorii

4x4 Aventura

Închirieri auto și accesorii