Balkan Bistro

Balkan Bistro


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Piața Unirii nr.10, Sibiu, Romania

Despre

Restaurantul Sibiu Balkan Bistro este primul restaurant cu bucătărie balcanică din țară, fiind unul dintre cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Este un local cu servicii de 4 stele, oferind posibilitatea oricărui tip de masă: un mic dejun tip bufet suedez, business lunch sofisticat sau o cină specială.

Meniul cuprinde preparate delicioase și inedite din bucătăriile tradiționale din țări precum Grecia, Bulgaria sau România. Fiecare sortiment din meniu reprezintă o poveste în sine și te invită la o călătorie culinară în țările de origine. Un restaurant in Sibiu cu adevărat special, printre cele mai renumite restaurante din Sibiu.

Zilnic, în restaurant poate fi servit micul dejun, în timpul săptămânii între orele 06:30-10:30, iar în weekend între orele 07:00-11:00. În cazul în care nu participați la un eveniment cu meniu prestabilit, puteți servi oricând masa „ a la carte “ în cadrul restaurantului, între orele 12:00 – 23:00.

Pentru organizare de evenimente, salonul Balkan Bistro are o capacitate de maximum 90 de persoane. Acesta se poate rezerva pentru aniversări și petreceri mai restrânse sau pentru nuntă sau botez. În funcție de sezon, putem extinde petrecerea pe terasa salonului, în aer liber. Pentru evenimentele private meniurile pot fi tip bufet sau cu servire la farfurie.

Plăți & livrare

  • Cash

Bucătărie

  • Internațională
  • Mediteraneană
  • Turceasca

Photo Gallery

Alte sugestii

Teatro

Restaurant

Cucina Di Paolo

Restaurant

Terrazza Galleria Pizza and More

Restaurant

Toàn's Vietnamese Cuisine

Restaurant

Indian Soul Cuisine

Restaurant