Idei de team building în Sibiu

Idei de team building în Sibiu


Știți vorba aceea „pauzele lungi și dese sunt cheia marilor succese”? Ei bine, în ultimii ani a devenit mult mai populară noțiunea de team building, pentru ca echipa din care faci parte la serviciu să iasă dintre pereții biroului și să petreacă timp de calitate împreună în locuri noi și făcând activități recreative. 

Astfel de momente ajută echipa să devină mult mai consolidată, iar relaxarea va ajuta cu siguranță la creșterea productivității la locul de muncă. Așadar, dacă ești în căutarea unor idei faine pentru team building în Sibiu, ți-am pregătit o listă cu locații potrivite. 

Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA Sibiu a venit recent cu o propunere adresată firmelor și șefilor care doresc să le facă o surpriză angajaților și să le mute biroul în aer liber. Astfel, sarcinile de la serviciu se vor transforma în activități recreative. 
 
Muzeul a pregătit activități speciale pentru team building, printre care: ateliere de olărit, de confecționat opinci, de pictură pe sticlă/lemn, de dansuri populare, activități sportive, concursul „Bate cuiul și câștigă”, Xcape room-Time travel și multe altele.

credit foto: Facebook Muzeul ASTRA
Vezi pagina Muzeului ASTRA

Arka Park

Dacă echipa ta este pasionată de escaladări, aventură și timp petrecut în natură, s-ar putea ca un team building la Arka Park să fie o idee reușită. 

Arka Park – Indoor Climbing Sibiu este împărțită în 3 zone pentru activități potrivite pentru orice vârstă, care nu necesită experiență. Găsiți aici un panou de cățărat, unul de bouldering, precum și trasee și tiroliane.

Ceva mai departe de Sibiu, parcul de aventură Arka Park Păltiniș va putea oferi echipei tale timp de calitate în inima naturii și aventuri precum escalada în copaci.

credit foto: arkapark.ro
Vezi pagina Arka Park – Indoor Climbing Sibiu Vezi pagina Arka Park - Păltiniș

Anii Drumeției

Timpul petrecut în natură este foarte important pentru sănătatea fizică și psihică a oricui, iar atunci când suntem însoțiți și de echipa de la locul de muncă, împreună cu care ne putem simți bine și uita de grijile de la birou, este cu atât mai benefic.

În cadrul programului Anii Drumeției te poți bucura și explora alături de colegi ecoturismul local, creând noi experiențe împreună.

Reîncărcați-vă bateriile prin activități interesante, cum ar fi: drumeții, cicloturism, observarea florei sau a păsărilor, activități pe apă, foraging, turism ecvestru și altele.

credit foto: Facebook Anii Drumeției 
Vezi pagina Anii Drumeției

Maratonul Internațional Sibiu

Dacă îți dorești ca alături de colegii tăi să participi la dezvoltarea locală a Sibiului, atunci vă puteți implica în proiectele Fundației Comunitare.

Una dintre cele mai faine activități pe care le puteți face împreună în cadrul unui team building ar fi să participați la Maratonul Internațional Sibiu. Alergați, vă distrați și faceți mișcare împreună, totul în timp ce susțineți cauza dorită.

credit foto: Facebook Maratonul Internațional Sibiu și Facebook Fundația Comunitară Sibiu
Vezi pagina Fundației Comunitare Sibiu

Tur cu bicicletele Sibiu Bike City

Iar dacă iarna a luat sfârșit și căldura și-a intrat din nou în drepturi, ne putem bucura din nou de vremea frumoasă.

Suntem siguri că echipa ta nu va refuza o plimbare cu bicicletele Sibiu Bike City prin oraș într-o zi însorită.

Puteți străbate orașul pedalând dintr-un capăt în altul, să luați o gură de aer curat fie în Sub Arini sau în zona adiacentă grădinii Zoologice, ori pur și simplu să vă plimbați cu bicicletele fără o destinație sau un traseu anume.

credit foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu
Vezi pagina Sibiu Bike City

Bowling și Ping Pong

Ce ai zice de o seară de bowling sau ping pong alături de colegii tăi? Glume, distracție și voie bună în timp ce vă jucați unul dintre aceste două jocuri. Sună bine nu-i așa? Și suntem convinși că ar fi un mod potrivit în care să vă împrieteniți mai bine și în afara biroului și să petreceți timp de calitate împreună.

Bowling Area B 52, situată pe strada August Treboniu Laurean 4 poate să fie o idee bună, locația având atât piste de bowling cât și mese de ping pong. 

credit foto: Facebook Bowling B52 și Google Maps Bowling Area B 52
Vezi pagina Bowling B52

Aria Sibiu-Cisnădie-Păltiniș

Centrul Aria poate fi una dintre alegerile pentru un team building în oricare dintre locațiile sale din Sibiu, Cisnădie sau Păltiniș unde puteți să vă distrați și să vă relaxați la spa. 

Aria Sibiu vă oferă posibilitatea de a petrece timp împreună la Aqua Park și de a beneficia de serviciile sale de wellness și spa. 

De asemenea, la Aria Măgura Cisnădie veți fi întâmpinați cu aceleași servicii de spa, dar și cu posibilitatea de a înota într-un bazin semi-olimpic.
 
În plus, la doar 30 km distanță de Sibiu se află și Aria Păltiniș, unde vă puteți caza și bucura de peisaje frumoase sau spa și să vă jucați baschet, fotbal ori ping pong. Totuși, dacă team building-ul vostru presupune inclusiv ceva treabă, nu doar relaxare, Aria Păltiniș vă pune la dispoziție și o sală de conferințe.

credit foto: Facebook Aria Păltiniș și aria.com.ro
Vezi pagina Centrului Aria Vezi pagina Aria Măgura Cisnădie Vezi pagina Aria Păltiniș

Xcape Room Sibiu

Dacă sunteți în căutarea unei activități ceva mai ieșite din comun în team building-ul vostru, atunci Xscape Room Sibiu vă poate oferi această experiență.

Scopul este acela de a reuși să evadați în 60 de minute din una dintre camere, interacționând unii cu ceilalți. Astfel, vă veți distra, veți colabora și găsi împreună cele mai bune metode de a evada din cameră. The Case, Yin Yang, Jungle Escape și Chemical Attack sunt temele pe care sunt construite camerele, iar voi o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine. 

Credit foto: xcaperoomsibiu.ro
Vezi pagina Xcape Room

Alte sugestii

Delicii răcoritoare pentru zile toride la Sibiu
La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024