LOGICLUB SMART SRL

LOGICLUB SMART SRL

Centru de educație


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Crișanei 24, Sibiu 550012, Romania

Despre

 
Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania, certificat ISHIDO-SHIKI – Scoala numarul 1 de Soroban din Japonia și Soroban Foundation of Japan.
La cursurile noastre de Soroban - Aritmetica Mentala Japoneza cream ARIPI pentru viitorul copiilor nostri prin MAXIMIZAREA potentialului mental al acestora si prin dezvoltarea unor COMPETENTE PENTRU VIATA prin programe educationale eficiente din Japonia.
 In centrul acestora se afla SOROBANUL (abacul japonez), un veritabil instrument de dezvoltare cerebrala si emotionala pentru copiii nostri si depotriva, pentru adultii care doresc sa isi mentina mintea antrenata, sa iasa din rutina zilnica, sa socializeze si sa previna bolile degenerative ale creierului.
 La cursurile “Fii prieten cu Matematica” - Pregatire speciala pentru Evaluarea Nationala ne antrenam pentru REZULTATE EXCEPTIONALE la matematica și invatam cum sa ne GESTIONAM EMOTIILE legate de examen!
Oferim o structurare PERSONALIZATA a activitatilor de invatare si PREDARE ADAPTATA in functie de nevoile si cunostintele fiecarui cursant, evaluari si teste pe structura evaluarii nationale si FEEDBACK PERIODIC pentru parinti. 
Venim in sprijinul cursantilor nostri cu un set de tehnici terapeutice in vederea identificarii, gestionarii si eliberarii de stres si de emoțiile generate de presiunea testarilor si a evaluarii nationale, alaturi de psihoterapeuti specializati in lucrul cu adolescentii.

Video

Alte sugestii

AIS - Asociația Învățătorilor din Sibiu

Centru de educație / Organizatie Non-Guvernamentala

Terrasportika

Centru de educație / Sport și Aventura

Ballet Fusion

Centru de educație

Dance Xplosion Academy

Centru de educație

Sibiu Junior

Centru de educație