Magazinele Brukenthal

Magazin local


Program

Închis
Vezi programul

Despre

Magazinul central al Muzeului Naţional Brukenthal se află în Palatul Brukenthal, fiind spaţiul comercial cu cel mai cuprinzător spaţiu de prezentare şi cea mai îndelungată perioadă de funcţionare. Astfel, în magazinul central sunt prezentate toate publicaţiile şi produsele muzeului, în restul magazinelor sau puncte de vânzare este prezentată o selecţie de publicaţii şi produse în acord cu profilul secţiei şi spaţiul pus la dispoziţie.
195 de istorie, 5 ani de branding

În anul 2012, Muzeul Naţional Brukenthal sărbătoreşte deopotrivă 195 de ani de istorie (de la deschiderea muzeului pentru public în anul 1817) şi 5 ani de campanie de branding, Brandul Brukenthal fiind primul brand de muzeu din România.

Identitatea unui brand include numele, marca şi aspectul grafic, pe când imaginea de brand constituie reprezentarea mentală a vizitatorului. Noi am unit aceste două aspecte deoarece numele eficiente de brand stabilesc o conexiune între personalitatea brand-ului (percepută de audienţa ţintă) şi produsul sau serviciul cultural pe care îl oferă. Deci, logo-ul instituţiei (înregistrat în 2008) reprezintă faţada Palatului Brukenthal – nucleul Muzeului Naţional Brukenthal de astăzi, iar imaginea de brand este constituită de portretul Baronului Samuel von Brukenthal, ctitorul primului muzeu din România.

MAGAZINE
- Palatul Brukenthal
- Muzeul de Istorie
- Muzeul de Istorie Naturală

PUNCTE DE VÂNZARE
- Muzeul de Istoria Farmaciei
- Muzeul Cinegetic „August von Spiess”

Tip de magazin

  • Artă
  • Cărți, muzică, jocuri
  • Creativ

Produs local

  • Produse nealimentare

Photo Gallery

Alte sugestii

Chocolate Delice

Magazin local

5Painisi2Pesti

Magazin local

Iceberg srl

Magazin local

NakedShop

Magazin local

Piața Cibin

Magazin local