­čî× Nou ├«n Sibiu ├«n luna APRILIE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

­čöŞPlai

├Äntr-o loca╚Ťie pe care o ╚Ötim cu to╚Ťii, pe strada T├órgului, se fac preg─âtiri pentru un nou restaurant - Plai. Aici, m├óncarea nu este doar o alegere din meniu, ci o experien╚Ť─â senzorial─â integrat─â cu locul, anotimpul, terroirul din care provin ingredientele ╚Öi m├óinile muncite ale fermierului; toate cuprinse ├«ntr-o #poeziepefarfurie scris─â ├«n fiecare zi de head chef Petra Hianu. A╚Ötept─âm ner─âbd─âtori deschiderea!
Vezi pagina Plai

ÔśĽ Get the Max

A ├«nceput sezonul plimb─ârilor prin natur─â. ­čśÇ Acum, ├«nainte sau dup─â ce a╚Ťi cutreierat Parcul Sub Arini, pute╚Ťi face o oprire la Get the Max pe Aleea Mihai Eminescu, o loca╚Ťie ce ├«╚Öi propune s─â ne fac─â plinul de energie. G─âsim aici cafea bun─â, smoothie-uri, fresh-uri ╚Öi pr─âjituri. S─â pornim la drum!
Vezi pagina Get the Max

­čąÖ Taqueria

Tuturor ne place s─â diversific─âm mesele de pr├ónz, iar acum avem o nou─â op╚Ťiune de m├óncare interna╚Ťional─â. Taqueria ne propune o mul╚Ťime de preparate savuroase mexicane - taco-uri pollo, carnitas, chilli con carne, veggie sau quesadilla. ├Än plus, dac─â ne dorim s─â ├«ncheiem masa ├«n aceea╚Öi not─â, putem alege inclusiv deserturi ├«n lipii taco, umplute din plin cu m─âr copt ╚Öi scor╚Ťi╚Öoar─â sau ciocolat─â ╚Öi banane.
Comenzile se pot face pe platformele de delivery.

foto: Turnul Sfatului
Vezi pagina Taqueria

­čĹŹ Nu at├ót de noi, dar bune de men╚Ťionat

Se ├«nt├ómpl─â des s─â descoperim loca╚Ťii care, de╚Öi sunt total noi pentru noi, se dovedesc apoi c─â nu sunt chiar at├ót de recent deschise. Nu vrem s─â le rat─âm, a╚Öa c─â l─âs─âm aici o list─â care v-ar putea ajuta:
Dirty Fries UpTown Delivery Pepperoni Pizza Ruff Burger Antico Napoli Pizzeria Tradizzionale

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Alte sugestii

­čŹé Nou ├«n Sibiu ├«n luna SEPTEMBRIE
­čî╗ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST
ÔŤ▒ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IULIE
­čśÄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna IUNIE
­čî× Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI