Programul de acces în Cimitirul Municipal s-a modificat


Programul de la Cimitirul Municipal s-a modificat începând din această lună, prin reducerea acestuia, odată cu începerea sezonul rece, când se întunecă mai repede.  Astfel, până în 31  martie,  Cimitirul Municipal va fi deschis zilnic între orele 8.00 - 17.00. Precizăm că în sezonul cald, 1 aprilie - 30 septembrie, accesul cetățenilor în Cimitir este posibil zilnic, în intervalul orar 7.00-20.00. 

Acest orar este reglementat prin noul Regulament de Organizare și Funcționare, aprobat de Consiliul Local Sibiu în luna august a acestui an. 

Reamintim condițiile de acces a autoturismelor în incinta Cimitirului Municipal:

Accesul auto în Cimitirul Municipal se face în baza unui tichet, în valoare de 3 lei, care se achită la ieșirea din incintă și poate fi plătit în numerar sau cu card bancar, la automatele de plată instalate la cele două porți: Poarta 1, cea principală, cu ieșire în Calea Dumbrăvii și Poarta 5, cea dinspre Calea Cisnădiei. 

Pentru accesul mașinilor pot fi eliberate și cartelele de tip abonament cu 10 ieșiri - 25 de lei, cu 25 de ieșiri - 50 de lei sau cu 50 de ieșiri - 75 de lei. Și acestea pot fi încărcate la automatele de plată amplasate la cele două ieșiri, precum și la ghișeul din clădirea administrativă.

Acces auto gratuit în zilele de sărbătoare.
Accesul autoturismelor va fi gratuit sâmbătă, 23 octombrie și duminică, 24 octombrie, precum și în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie, când credincioșii marchează „Ziua de pomenire a morților”. 

Reamintim cetățenilor că accesul auto în Cimitirul Municipal este gratuit în toate zilele de sărbători legale.


Serviciul Comunicare
Primăria Municipiului Sibiu 

Alte sugestii

Circulația pe strada Maramureșului se închide sâmbătă, 20 noiembrie
Încep să sosească în Sibiu cele 40 de autobuze ecologice
Primăria Sibiu a finalizat modernizarea a încă 7 străzi. 24 de străzi modernizate anul acesta în total
Din 12 noiembrie, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare devine centru de vaccinare
Noua stradă Podului: o rută de transport public optimizată, piste pentru biciclete și o infrastructură modernizată