Sibiu Dance Studio

Sibiu Dance Studio

Sport și Aventura


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Emil Cioran, nr. 1A Intrarea B a Casei de Cultura a Sindicatelor, Sibiu 550270, Romania

Despre

Fan Dance Club a luat nastere in anul 1991 sub mana maestrului Ioan Corneliu VASILIU, care a format unul dintre primele cluburi de dans sportiv din Romania fiind membru fondator al Federatiei Romane de Dans Sportiv ( F.R.D.S. ) si vicepresedinte al acesteia in perioada 1991-1994. In 2003, dupa o frumoasa activitate competitionala perechiile de performanta si-au inceput cariera de antrenori. Asadar, Mircea Gavrila si Ioana Mihalcea au preluat pregatirea perechiilor la Brasov iar Mihai Adrian Neagoe aduce la Sibiu dansul sportiv de performanta sub marca Fan Dance Club.
In timp s-au deschis filiale si in alte orase din tara dar toti ne unim sub un singur nume: ACADEMIA DE DANS.

Si asa incepe istoria dansului la SIBIU DANCE STUDIO …

Cu multe pasiune si devotament, am inceput cursurile de dans sportiv si dansuri caraibice. Incet, incet lumea s-a adunat in sala unii pentru distractie, altii pentru performanta.

Pe langa faptul ca am reusit sa aducem dansul sportiv de calitate in Sibiu ne mandrim si cu perechile de performanta care au participat la concursuri nationale si intenationale. In 2007 am avut placerea de a concura la IDF 5nd World Championship and European Championship of Modern Dance Sports unde perechea Constantin Rodean- Ana Dorina Cretu obtin locul 1 la categoria Caribbean/Latin Show si impreuna cu alte 2 perechi au obtinut locul 3 la categoria Caribbean/Latin Show Small Group Adults.

In anul 2005 am fost invitati la un schimb de experienta pentru tineret de organizatia Culture Club Achna Forest din Cipru. Pana in prezent am reusit sa onoram invitatiile din fiecare an reprezentand Romania cu showuri de dans excelente.

In 2010 am organizat primul concurs national de dans sportiv, CUPA HERMANNSTADT iar in 2012, pe langa editia a 2-a a CUPEI HERMANNSTADT, am reusit sa organizam, impreuna cu cei de la Brasov, CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV.

In gradinitele si scolile generale din Sibiu am dezvoltat un program atractiv bazat pe jocuri de miscare, orientare spatio-temporala si atentie. Acest program consta in principal in educarea calitatilor motrice, a deprinderilor utilitar aplicative, a atentiei si socializarea in randul copiilor.

Din 2011 am demarat un proiect educational in gradinite si scoli “DANSEZ PENTRU SCOALA MEA” care se finalizeaza cu un concurs intre perechiile cele mai bune din fiecare gradinita/scoala. Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea fizica armonioasa, a personalitatii copiilor si integrarea sociala prin intermediul DANSULUI.

Am reusit incepand din toamna anului 2010 sa “adunam” din ce in ce mai multi dansatori la petrecerea de duminica seara din Oldies Pub – SABOR LATINO PARTY, ceea ce nu poate decat sa ne bucure enorm.
Ne-am dezvoltat si am evoluat in fiecare zi de-a lungul a 9 ani. Cu bune si cu rele, cu usoare si cu grele ne bucuram de fiecare clipa de DANS.

Asadar, draga Cititorule, te asteptam sa ni te alaturi in minunata lume a dansului!

Alte sugestii

Eco Sports Dome

Sală de sport / Sport și Aventura

Venom Karting

Sport și Aventura

Terrasportika

Centru de educație / Sport și Aventura

Asociatia Clubul Sportiv Young Till Death

Sport și Aventura

BASCHET - ALPHA SPORT TEAM SIBIU

Sport și Aventura