Street Art Spot: Școala Gimnazială nr.1

Street Art Spot: Școala Gimnazială nr.1


Address

Strada Hațegului 8, Sibiu 550069, România

Despre

Școala Gimnazială nr.1 cuprinde 3 lucrări realizate în cadrul Sibiu International Street ART Festival.

EVER SINCE
WASP ELDER / 2018
„Muralul are în centru o prezență misterioasă, având o figură enigmatică, neclară, ce se pierde în fundalul ce aduce o pată de culoare. Lucrarea este o încercare de a reflecta felul în care filtrăm informațiile din jurul nostru, rezultatul fiind prezentat ca o memorie neclară”.

ETNII
TREIPIC / 2015
„Tema festivalului „În caz de urgență folosiți aripi” m-a dus cu gândul la oameni care s-au desprins din obișnuit reușind „să-și ia zborul” în profesiile lor. În țara noastră co-există oficial peste 20 de etnii, respectiv 10% din populația țării. Toți trăim în pace și ne admirăm unii pe alții. Murala reprezintă cinci portrete ale unor oameni pe care îi respect din diferite motive, fiecare făcând parte din etnii diferite, surprinzând prin talent și dedicație pentru sport; bike/snowboard, photo, muzică, producție, djing sau mc adevărat.”

ELIBEREAZĂ-ȚI MINTEA!
ZED1 / 2015
„Lucrarea reprezintă urcușul pe care îl facem spre cunoaștere, simbolizată prin cheia care deschide mintea. Sunt multe impedimente pe drum, chiar obstacole care ne pot fura din cunoștințe: lenea, nepăsarea, uitarea, ... simbolizate prin șoricelul ce mănâncă din cărți. Drumul e greu, dar doar sus vom fi liberi!"

Photo Gallery

Alte sugestii

Street Art Spot: Bloc str. Prof. Ioan Moga, nr. 1A

Artă stradală

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 84

Artă stradală

Street Art Spot: bloc Calea Cisnădiei, nr. 86, sc. A

Artă stradală

Street Art Spot: Bloc Calea Cisnădiei, nr. 17

Artă stradală

🆕 Street Art Spot: gard str. Partenie Cosma (cartier Kogălniceanu)

Artă stradală