STREET MUSIC FESTIVAL 2022

STREET MUSIC FESTIVAL 2022

Organizator de Evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

Piața Albert Huet, Sibiu, Romania

Telefon

Despre


Rock şi Baroc la Street Music Festival


Cea de-a cincea ediţie a Street Music Festival se va desfăşura în perioada 4 - 7 august şi aduce în atenția publicului o paralelă între muzica baroc și sound-ul puternic al muzicii rock din ultima jumătate de secol. Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

“Ajuns la a V-a ediție, Street Music Festival își aduce în centrul istoric al Sibiului un mix de genuri muzicale. Am avut ediții dedicate muzicii ragtime și jazz, tango sau muzică clasică melodii românești și balcanice. Anul acesta vom explora tărâmul muzicii baroc şi al rockului.
Rock Baroc vine şi cu o premieră: 4 zile de evenimente, un atelier de creație pentru copii și spații noi de concert din centrul istoric al oraşului, precum Piața Aurarilor" a declarat Ciprian Dancu, preşedintele Asociaţiei Culturale Music On, organizatorul evenimentului.

Piesa "Nothing else matters" a trupei Metallica deschide programul festivalului în data de 4 august, ora 19.00. Celeba melodie va fi interpretată la orga Bisericii Evanghelice din Sibiu de către Steffen Schlandt.
Band-ul “Balkan Silk Road” revine la Sibiu cu cele mai noi piese și, bonus, o lansare de videoclip, într-un concert extraordinar în Oldies Pub, vineri 5 august la ora 20.00.

Sâmbăta 6 august explorăm spații culturale noi și mergem în Piața Aurarilor a asculta de la ora 19 un program de rock classic în interpretarea “4Tune Quartet” , urmat la ora 21 în Piaţa Huet de un recital al trupei “Zen Tango” care vor prezenta în premieră absolută cele mai noi creații de Tango din România.  

Duminică 7 august, copiii sunt invitați de “Learn with music Sibiu” la o poveste muzicală despre Antonio Vivaldi urmat de un atelier de creație Farbenlicht cu Kristina Rațiu Demuth.
Festivalul se încheie cu proiectul muzical “Legends” interpretat de flautistul Matei Ioachimescu și ansamblul PERCUSSIOescu. Led Zeppelin, Iron Maiden, Nirvana, Aerosmith sau Metallica sunt doar câteva nume prezentate într-un program electrizant, în Piața Huet, de la ora 20.00.

Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Music ON și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.Photo Gallery

Alte sugestii

Campus Experience

Organizator de Evenimente

Mama Dansează

Organizator de Evenimente

Departamentul de Artă Teatrală ULBS

Organizator de Evenimente

Museum Festival

Organizator de Evenimente

Ars Hungarica

Organizator de Evenimente