Studiu pentru gestionarea mai eficientă a parcărilor din Sibiu. Chestionar adresat sibienilor

Studiu pentru gestionarea mai eficientă a parcărilor din Sibiu. Chestionar adresat sibienilor


Primăria Sibiu intenționează să eficientizeze gestionarea parcărilor publice din oraș și să planifice inteligent dezvoltarea viitoare a acestor spații, ținând cont de nevoia imperativă de a trece spre o mobilitate sustenabilă pentru a proteja mediul în care locuim. În acest sens, a contractat firma Urban Scope pentru a realiza un studiu care să permită administrației locale să contureze o strategie coerentă în acest domeniu. 

Obiectivele principale ale studiului includ o analiză a sistemului de tarifare a parcărilor și alcătuirea unei strategii de dezvoltare, gestionare și planificare a sistemului de parcări.

Prima etapă a acestui studiu este analiza situației curente a spațiilor de parcare, a nevoilor sibienilor și mai ales a obiceiurilor de parcare. În acest scop, în perioada 9 februarie – 4 martie, sibienii sunt invitați să completeze un scurt chestionar online.
👆 COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

Chestionarul este disponibil și în format tipărit, la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare și la ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului și din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei. 

Întrebările chestionarului se referă, printre altele, la mijloacele de transport utilizate pentru deplasarea în oraș, spațiile de parcare utilizate în aceste deplasări și modul de plată a taxei.  

Este important ca acesta să fie completat de cât mai multe persoane pentru ca firma care realizează studiul să obțină o imagine cât mai clară a situației existente, ceea ce va permite propunerea unor măsuri de îmbunătățire conforme cu realitatea specifică orașului. Vă mulțumim anticipat pentru implicare și pentru timpul acordat! 


Serviciul Comunicare
Primăria Municipiului Sibiu

Similar Suggestions

Sprijin concret pentru refugiații din Ucraina care ajung în Sibiu
Ghișeul digital al Primăriei Sibiu, în testare
Pasajul pietonal Șaguna s-a redeschis de astăzi circulației pietonale
Primăria Sibiu a stabilit locațiile pentru autorecenzare asistată în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor
Noi investiții în clădirile unităților de învățământ preuniversitar din Sibiu