Recital Robert Powell & Rohan McCullough ✦ Festivalul Enescu la Sibiu

Recital Robert Powell & Rohan McCullough ✦ Festivalul Enescu la Sibiu


Gazdă:


Strada Cetății 3-5, Sibiu 550160, Romania

Data și ora:

Despre

𝐑𝐨𝐛𝐞𝐫𝐭 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐥𝐥, actorul care l-a jucat pe Iisus în celebrul film „Iisus din Nazareth” face parte din spectacolul „Viața pasională a lui Claude Debussy”, care va putea fi urmărit pe scena  Festivalului Enescu la Sibiu, în 3 Septembrie 2021.
 
BILETE DISPONIBILE PE:
IaBilet.ro: https://bit.ly/3y9Phb3
Rețeaua de magazine fizice partenere: www.iabilet.ro/retea

______

✦ PROGRAM
„Viața pasională a lui Claude Debussy”

✦ BIOGRAFIE
„Viața pasională a lui Claude Debussy” este un spectacol de excepție de lectură și muzică, cu o distribuție impresionantă: Robert Powell - una dintre figurile legendare ale cinematografiei: Iisus din Nazaret, având o carieră longevivă de peste 55 de ani și Rohan McCullough - cunoscută pentru numeroase distribuții în filme, seriale și piese de teatru.
Robert Powell evocă, prin cuvintele compozitorului, personajul uneia dintre cele mai fascinante celebrități din istoria muzicii, Claude Debussy. Carismatic, aproape scandalos de neconvențional, cu un farmec inconfundabil, el era un adevărat boem, atât în mediul intim al casei sale, cât și în cluburile de noapte din Montmartre sau în saloanele aristocratice ale societății pariziene.
Rohan McCullough se alătură lui Robert pentru a personifica femeile nefericite care au fost vrăjite de acest om bizar și complex. Împușcături, tentative de suicid, adulter, scandal public – toate prezentate în contextul vieții pasionale ale lui Debussy!
De-a lungul întregii drame ale vieții lui, se va derula muzica inspirată care a șocat încă de la apariție prin senzualitatea și limbajul armonic îndrăzneț; și cât de mult i-a plăcut acestui geniu quixotic să șocheze lumea pariziană! Umorul cinic și dorința de distracție sunt dezvăluite în mod sugestiv prin propriile sale cuvinte.

______

Festivalul Enescu la Sibiu este organizat de Asociația Culturală Play, fiind un eveniment-extensie a Festivalului Internațional George Enescu, desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Evenimentul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și AFCN.

Parteneri: Filarmonica de Stat Sibiu, Artexim.