Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie

Luna iunie unește pasionații de tehnologie la Techsylvania. Află cum te poți înscrie


3.000 de participanți din mediul corporate, dar și toate domeniile antreprenoriatului, fie că vorbim de tehnologie și IT sau investitori și CEO-s din companii cheie sunt asteptați la eveniment. 

Sibienii pasionați de domeniul tehnologiei sunt și ei bineveniți la conferință, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și a se dezvolta din punct de vedere profesional. 

Participanții se pot înscrie gratuit la cele peste 20 de evenimente satelit care se vor organiza și în afara sediului central de la Cluj Innovation Park. Fie că vorbim de realitate virtuală aplicată în domeniul educational sau workshop-uri despre sanatate emoțională, toate evenimentele satelit vor aduce o savoare specială atmosferei propuse de realizatorii Techsylvania.
Biletele la conferință se pot achiziționa la un preț special de pe site-ul Techsylvania pana in data de 18 Mai, cu ajutorul codului promotional TECHCOMMUNITY25 care ofera 25% discount biletelor Premium si Builder.
ÎNSCRIE-TE AICI

Partenerii Techsylvania

UniCredit Bank si Google sunt cei doi parteneri principali ai acestei editii. 

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est.. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți.  

Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, cunoscută pentru motorul său de căutare pe internet și gama sa largă de servicii de software, hardware și cloud computing.Google a fost implicată activ în dezvoltarea comunității de tehnologie din România, oferind sprijin pentru start-up-uri și susținând programe educaționale în domeniul tehnologiei.

Lista susținătorilor inovației și tehnologiei prezenţi în cadrul Techsylvania continuă cu: Happening, MassMutual, Betfair Romania Development, METRO.digital, NTT Data, Turkish Airlines, Telenav, Blu Capital Partners, Laurentiu, Laurentiu & Asociatii,  Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj.

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. In ultimii 10 ani, Techsylvania a adus impreuna la Cluj peste 20 000 de pasionati de technologie si business.  

Mai multe informații și updates aici:

Alte sugestii

TURSIB
Conferința Techsylvania ajunge la cea de-a 10-a ediție
Sibiul Festivalier în 2023
Halloween în Sibiu 🎃 unde te poți distra și ce poți mânca
Toamna aceasta, fii liber în aer liber! Câștigă o experiență locală oferită de Anii Drumeției