Adore - Weddings and More

Adore - Weddings and More

Sală de Evenimente


Address

Piata Cibin nr. 5, Sibiu, Romania, 550197

Telefon

Despre

Destinata mai multor tipuri de evenimente: nunti, botezuri, aniversari si evenimentelor corporate - Sala Adore - eleganta si rafinata, va asigura cadrul ideal pentru petrecerea celor mai importante momente din viata Dumneavoastra!

Noua sala de evenimente este situata in apropiere de Pietei Cibin, langa fosta intreprindere IPIM "13 Decembrie" Sibiu si va pune la dispozitie un salon cu o capacitate de 240 - 250 de persoane si un spatiu de primire intim si confortabil de aproximativ 80 mp, care faciliteaza accesul spre sala si este locul ideal pentru intampinarea invitatilor Dumneavosatra.

Adore - vine in intampinarea Dumneavoastra cu o serie de decoratiuni deosebite, cu ajutorul carora aducem evenimentelor un plus de eleganta si stil. Sala este de asemenea dotata cu echipamente de sonorizare, climatizare si ventilatie de ultima generatie iar meniurile fiind propuse de noi sunt variate sunt variate si pot fi personalizate in functie de preferintele Dumneavoastra.

In speranta ca veti alege sa petreceti alaturi de noi momentele speciale din viata Dumneavosatra, noi va intampinam cu oferte adecvate fiecarui tip de eveniment.

Alte sugestii

Centru de Afaceri Sibiu SRL

Sală de Evenimente

Aria Rooftop

Sală de Evenimente

Sky Events

Sală de Evenimente

SYMPHONY by the lake

Sală de Evenimente

Cinema ''Ion Besoiu''

Centru cultural / Cinema / Sală de Evenimente