­čîů Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI

­čîů Nou ├«n Sibiu ├«n luna MAI


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

ÔśĽ Hug the Mug

Aroma puternic─â de cafea se simte acum ╚Öi din noua loca╚Ťie Hug the Mug de pe Calea Dumbr─âvii! De fapt, prima loca╚Ťie din istoria cafenelei s-a mutat pe aceea╚Öi strad─â, dar ceva mai sus, ├«ntr-o cas─â mare, amenajat─â actual, care beneficiaz─â inclusiv de un spa╚Ťiu dedicat pr─âjirii cafelei. Un rai al iubitorilor!
Vezi pagina Hug the Mug

­čŹö Burgerzen

Recent s-a deschis Burgerzen pe Bd. Victoriei la col╚Ť cu str. Justi╚Ťiei, un loc nou care ne promite s─â atingem starea de ├«n╚Ťelepciune maxim─â tocmai cu... un burger ├«n fa╚Ť─â. Desigur, ne referim la ├«n╚Ťelepciunea de a nu l─âsa nici m─âc─âr o bucat─â ├«n farfurie. ­čśŐ Au 10 variante diferite de burgeri + cartofi pr─âji╚Ťi ╚Öi sosuri potrivite. Cu un astfel de meniu, n-ai cum s─â fi altfel dec├ót ZEN!
Vezi pagina Burgerzen

­čŹ╗ Tiltott Cs├şki S├Âr├Âz┼Ĺ Sibiu

Ber─âria dedicat─â gamei de beri artizanale Tiltott Cs├şki S├Âr se deschide m├óine ├«n Sibiu, pe str. Avram Iancu, nr. 11, special pentru pasiona╚Ťi. Loca╚Ťia este amenajat─â ├«n stilul specific unui pub lejer de ie╚Öit cu prietenii, cu un candelabru din sticle, un bar generos ╚Öi o zon─â ├«n care se pot vedea sacii cu materia prim─â a berii. Hai, noroc!
Vezi pagina Ber─âriei Tiltott Cs├şki S├Âr Sibiu

­čŹ┐ Redeschidere CINEGOLD ╚Öi CINEPLEXX

Dup─â mult timp ├«n care cinematografele au fost ├«nchise, ne bucur─â mult anun╚Ťul c─â loca╚Ťiile preferate ale cinefiliilor din Sibiu se redeschid din 28 mai. Toate ne asigur─â c─â normele de igien─â, distan╚Ťare social─â ╚Öi siguran╚Ť─â vor fi respectate cu stricte╚Ťe, astfel c─â ne vom bucura pe deplin de noi filme, popcorn ╚Öi relaxare.

Programul de rulare a filmelor va putea fi v─âzut s─âpt─âm├ónal pe Sibiu City App, la fel ca p├ón─â acum, direct pe paginile dedicate din aplica╚Ťie.
Vezi pagina CineGold
Vezi pagina Cineplexx

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

surs─â foto cover: roxana_macris

Alte sugestii

­čîÖ Nou ├«n Sibiu ├«n luna NOIEMBRIE
­čŹç Nou ├«n Sibiu ├«n luna OCTOMBRIE
­čží Nou ├«n Sibiu ├«n luna SEPTEMBRIE
­čîĄ Nou ├«n Sibiu ├«n luna AUGUST
­čŹë Nou ├«n Sibiu ├«n luna IULIE