Restricții în trafic în centrul istoric

Restricții în trafic în centrul istoric


Pentru buna desfășurare a Summit-ului informal a șefilor de Stat și Guvern din Uniunea Europeană care va avea loc în Sibiu se vor impune restricții în trafic pe câteva străzi din centrul istoric, pentru o perioadă scurtă, în zilele de 8 și 9 mai.

Traficul auto va fi restricționat, în perioada 8 mai, ora 22.00 – 9 mai, ora 20.00, pe următoarele străzi, CU EXCEPȚIA riveranilor:

- str. A. Xenopol
- str. Mitropoliei
- str. Centumvirilor
- str. Al. Odobescu
- str. Ocnei
- str. A. Iancu
- str. Gen. Magheru (tronsonul Filarmonicii – Constituției)
- str. Felinarului
- Pasajul Școlii
- str. Manejului
- str. Filarmonicii
- str. Tribunei
- str. Azilului

Traficul auto va fi închis, în perioada 8 mai, ora 22.00 – 9 mai, ora 20.00, pe următoarele străzi, INCLUSIV pentru riverani:

- str. Gheorghe Lazăr
- str. Arhivelor
- str. Gen. Magheru (tronsonul dintre Filarmonicii și Piața Mare).

Piața Unirii, pe tronsonul dintre strada Andrei Șaguna și str. N. Bălcescu, se va închide traficului auto începând din 8 mai, ora 18.00 și se va redeschide în data de 9 mai, ora 20.00.

Sibienii, persoane fizice și juridice (inclusiv instituții), care dețin abonamente de rezident, pentru parcările de pe străzile cu restricții, pot folosi orice altă parcare publică stradală, cu plată, din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care acccesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

Alte sugestii

Măsuri privind accesul pietonal în centrul istoric
Parcări centrale închise
10 trasee Tursib deviate
Culoar de deplasare pentru gestionarea traficului auto