𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦 🎵 Câștigă 6 bilete la Festivalul Enescu Sibiu [încheiat în 27 august]

𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦 🎵 Câștigă 6 bilete la Festivalul Enescu Sibiu [încheiat în 27 august]


Festivalul Enescu la Sibiu revine săptămâna viitoare cu o nouă ediție, ce aduce pe scena sibiană o serie de artiști de talie mondială, de văzut într-o viață!

⭐ CONCURS

Biletele se epuizează rapid, așa că v-am pus deoparte un pachet cadou format din 6 intrări, pentru 2 persoane, la 3 dintre concertele de gală din cadrul Festivalului Enescu la Sibiu. Premiul are o valoare echivalentă a 600 lei!

Tot ce ai de făcut: 
  • INTRĂ AICI pe pagina de Facebook Sibiu City App la postarea dedicată concursului;
  • ETICHETEAZĂ în comentarii persoana care vrei să ți se alăture la evenimente;
  • DISTRIBUIE public postarea de Facebook.
Extragerea o facem vineri, 27 august, prin random.org.
BILETE ONLINE

⭐ Artiști de văzut într-o viață

Concertele și recitalurile de gală din acest an sunt susținute de unii dintre cei mai mari artiști de muzică clasică din lume. Evenimentele au loc la Sala Thalia, între 3-16 septembrie 2021. Haideți să-i cunoaștem pe artiști:
✦ Robert Powell în spectacolul „Viața pasională a lui Claude Debussy”

Robert Powell, actorul care l-a jucat pe Iisus în celebrul film „Iisus din Nazareth” face parte din distribuția spectacolului de lectură și muzică „Viața pasională a lui Claude Debussy”, alături de actrița Rohan McCullough și de muzicienii Clive Conway la flaut și Christine Croshaw la pian.
✦ Camerata Regală

Camerata Regală este o prezență tot mai des întâlnită pe scenele româneşti și internaționale. Ansamblul ne va surprinde cu un program artistic cu greutate, de Vivaldi și Piazzolla, la care se alătură și Shlomo Mintz, considerat unul dintre cei mai importanți violoniști ai timpului nostru, apreciat pentru muzica sa impecabilă, versatilitatea stilistică și tehnica superioară.
✦ Gil Shaham

Gil Shaham este un violonist remarcabil, nominalizat de nu mai puțin de 11 ori la Premiile "Grammy". A susținut sute de recitaluri expresive pe cele mai mari scene ale lumii, iar la Sibiu ne va impresiona prin tehnica impecabilă, căldura interpretării și repertoriul vast, punctând opere de rezonanță.
✦ Yuja Wang & Mahler Chamber Orchestra

Yuja Wang este puternic apreciată de critici pentru coloristica și profunzimea interpretării, fiind descrisă în nenumărate rânduri ca „unul dintre cei mai talentați, captivanți și chiar fascinanți artiști de pe scena mondială”.

Mahler Chamber Orchestra este un ansamblu multi-premiat cu "Grammy", ce funcționează încă din 1997 sub forma unui colectiv nomad format din 54 de muzicieni din 20 de țări, care se unesc pentru tururi în întreaga lume. Vor ajunge și la Sibiu, unde vor reuși să surprindă prin versatilitate și dinamism la nivelul interpretării.
✦ Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu este una dintre cele mai dinamice instituții muzicale de cultură din România, distinsă în anul 2021 cu Ordinul „Meritul Cultural în grad de Comandor” conferit de Excelența Sa, Președintele României, Dl. Klaus Iohannis și în anul 2020 cu Premiul pentru muzică din cadrul „Premiilor Radio România Cultural”. Vor concerta acasă, pe scena Sălii Thalia, în încheierea festivalului.

Alte sugestii

GIVEAWAY🎤 Câștigă invitații la concertele byron, Dimitri's Bats, The Mono Jacks și E-an-na
Giveaway 🎬 Invitație dublă la avanpremiera filmului ✌️ LIBERTATE (SIBIU 89)
#GIVEAWAY Guitar Meeting: Bucură-te de acces complet și un kit de festival alături de un prieten
#GIVEAWAY Te trimitem la prima ediție ASTRA Rock Festival! 🤘
🎭 Nu rata nimic la FITS: câștigă 2 abonamente online!